Вагітна Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян ощасливили новиною про поповнення на 4 місяці: “Животик ховали”

Дочка народної артистки України Ніни Матвієнко заміжня за співаком Арсеном Мірзояном, стосунки з яким бурхливо обговорювалися публікою. Втім, після вислуховування купи критики на свою адресу пара почала ділитися з фанатами радістю. Цього разу вагітна Тоня Матвієнко показала, як їй вдавалося ховати животик.

Історія кохання Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко зародилася після їхньої участі у вокальному талант-шоу “Голос країни”, де вони і познайомилися, а згодом здружилися. Свої справжні почуття зіркам довелося довго тримати в собі, адже на той момент Арсен мав родину, яка чекала на нього вдома в Запоріжжі.

На крок, який повністю змінив життя співака, він наважувався довго. Майже рік Мірзоян думав, чи варте воно того – можливо, закоханість швидко мине. Однак зрештою він зрозумів, що все серйозно, тому обрав Тоню, але чесно про все розповів першій дружині, на яку переписав спільне майно і якій справно виплачує аліменти на дітей. З ними, до речі, продовжує бачитися та брати участь у вихованні.

Офіційний шлюб Арсен і Антоніна взяли у 2017 році, вже маючи маленьку донечку Ніну. Спільну дитину подружжя назвало на честь знаменитої бабусі Ніни Митрофанівни.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Виявилося, свою вагітність Тоня Матвієнко ховала від широкого загалу до останнього. Про це зірка розповідала підписникам в особистому блозі в Інстаграм, коли ділилася архівними кадрами зі зйомок кліпу на пісню “Мій милий”. Щоб замаскувати округлу талію, стилісти підібрали для вагітної співачки спеціальну об’ємну сукню, котра розкішно на ній виглядала:

“2015. Зйомки кліпу “Мій милий”. 4 місяць вагітності. Животик ховали і разом з тим вийшло шикарно”, – написала знаменитість.

Скріншот з Інстаграму Тоні Матвієнко
Вагітна Тоня Матвієнко під час зйомок кліпу ховала животик

Чи буде Тоня Матвієнко вагітна ще раз – питання риторичне, оскільки про чергове попоенення вони з Мірзояном поки не замислюються, адже у кожного з них є діти від минулих шлюбів. Арсен має двох синів Влада і Артема, а Тоня – дорослу доньку Уляну.

Схожі статті