Відома співачка розповіла про переслідування маніяка: йшов по слідах

35-річна українська співачка Анна Добриднєва заявила, що вже кілька років страждає від переслідувань маніяка.

Українська співачка, колишня солістка групи «Пара Нормальних» Анна Добриднєва зізналася, що вже тривалий час страждає від переслідувань неадекватного маніяка.

Зірці навіть довелося найняти особисту охорону і звернутися до психолога, пише Lemonade.

35-річна знаменитість розповіла, що спочатку не звертала особливої уваги на дивні повідомлення від незнайомця, просто їх блокувала. Співачка впізнавала характерний стиль маніяка відразу.

Анна Добриднєва
Анна Добриднєва

Однак той не переставав переслідувати жінку, і вона почала по-справжньому боятися. Коли співачка ставила геолокацію, маніяк відразу надсилав своє місце розташування поблизу. Анні почало здаватися, що той йшов по її слідах, було відчуття, що неадекватний чоловік знаходиться постійно поруч.

При цьому артистка не знала, як саме виглядає її переслідувач, вона почала підозрювати кожного перехожого. В знаменитості з’явилася сильна тривожність, вона зрозуміла, що перетворюється в параноїка.

Невідомий заспокоївся, лиш коли зірка найняла особисту охорону і почала всюди ходити в її супроводі.

Повідомлення припинилися, але почуття страху і тривоги продовжували псувати життя співачці. Тоді Анна почала працювати з психологом.

Психологиня Олена Шершнева пояснює, що переслідувати зірку міг сталкер – неадекватний фанат, який здатний на справжні злочини. При цьому, судячи зі скріншотів повідомлень від маніяка, в нього явні психічні проблеми.

Такі речі не можна ігнорувати або пускати на самоплив, впевнена психологиня.

Схожі статті