Як виглядає єдине кохання Андрія Данилка: не зміг завоювати дівчину, яка була набагато заможніша за нього

У житті Андрія Данилко було велике почуття, про яке він надає перевагу не розповідати. Коли хлопець був зовсім молодий, йому зустрілася дівчина зовсім іншого рівня, до якого він тоді не дотягував. Пара так і не змогла бути разом. Усі деталі читайте у статті.

В інтерв’ю Андрія Данилка часто запитують про його сімейний стан та наявність дітей. Раз у раз з’являється інформація, що артист давно одружений, тільки приховує свою дружину від громадськості. Більше того, йому приписують наявність двох синів. Але преса губиться у здогадах, хто ця таємнича дружина Андрія Данилка. Багатьом спадає на думку лише Інна Білоконь, мама Вєрки Сердючки, яка насправді давно заміжня за іншим чоловіком.

Перше кохання Андрія Данилка

Як виглядає жінка, яка є єдиним коханням Андрія Данилка

Коли Андрій навчався у школі, він познайомився із дівчинкою, яку звали Анею Сердюк. Дівчинка була із забезпеченої родини та навчалася на одні п’ятірки. Вона була прикладом для наслідування всього класу.

Доля розпорядилася так, що Аня та Андрій стали сидіти за однією партою. Звичайно, хлопець звернув на неї увагу, але не сподівався на взаємність. Вони спілкувалися один з одним, але не більше. Тоді хлопець уперше задумався про те, що така соціальна нерівність. Він розумів, що не може сподобатися дівчинці з інтелігентної родини, якщо він не має грошей. Хлопця всім класом збирали на випускний костюм.

Як виглядає єдине кохання Андрія Данилка

Коли Данилко став капітаном шкільної команди КВК, то пообіцяв дівчині, що прославить її ім’я. Вона, звичайно, здивувалася цій заяві. Але Андрій виконав свою обіцянку. Похідна від прізвища Ані стала прізвищем екранного персонажа хлопця. Що стосується шкільного кохання Андрія, то вона вийшла заміж, народила дитину і працює вчителькою в середній школі. Про неї навіть відняли сюжет і показали в новинах, адже саме ці жінці глядачі зобов’язані народженню зірки і її культового образу.

Схожі статті