Мартиновська, Ярославський і Ектор Хіменес-Браво потрапили у любовний трикутник: хто завоював серце білявки?

Вже декілька років Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський інтригують публіку своїми стосунками. Глядачі вірять у те, що між зірками кухні є дещо більше, ніж міцна дружба. Тепер у шефа з'явився конкурент, який має і досвід побільше, і фан-базу поголосніше.

Не так давно мережею розлетілися чутки про роман Ольги Мартиновської та Ектора Хіменеса-Браво. Причиною цьому стала заява шеф-кухаря про те, що в нього з’явилася дама серця, яку він нізащо не зробить публічною. Мовляв, через втручання преси та фанатів його колишні романи руйнувалися, і тепер він не допустить подібних помилок.

Любовний трикутник на МастерШеф

Ольга Мартиновська не може обрати між Володимиром Ярославьским та Ектором Хіменесом-Браво
Мартиновська, Ярославський та Ектор Хіменес-Браво потрапили у любовний трикутник

Після того, як Ектор опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм фотографію коханої зі спини, почали з’являтися плітки, що це Ольга. Фан-база поділилася на два табори. А зірки наче підігруючі, не стали спростовувати цих слів, і лише жартують на рахунок своїх стосунків.

Мартиновська, Ярославський та Ектор Хіменес-Браво потрапили у любовний трикутник

Були навіть підозри про те, що Ольга Мартиновська знаходиться з колумбійським шефом на Мальдівах. Але вони швидко розвіялися після того, як Володимир Ярославський показав, як везе можливу кохану на захід. При цьому він назвав її “своєю”, що може казати про характер їхніх відносин.

Питання щодо того, хто ж з цих двох є справжнім обранцем Ольги залишається відкритим, допоки хтось з цієї трійці не дасть офіційну відповідь пресі. Але шанси на те, що вона віддала своє серце колумбійському мачо стрімко знижаються до нуля.

Нагадуємо, що на днях Ектор схвилював соціальні мережі фотографіями з Мальдів. Шанувальники впевнені, що там він знаходиться на медовому місяці. За декілька днів до подорожі до нього приїхала мама, яка очевидно познайомилася з нареченою шеф-кухаря.

Схожі статті