Тоня Матвієнко боїться, що Мірзоян піде і сидить на пігулках для жіночої краси: “Арсен задивляється наліво”

Шлюб Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна здається абсолютно ідеальним для тих, хто не цікавиться життям цієї родини. Зіркове подружжя не приховує, що так само, як і інші пари проходить через ряд випробувань, і фінансами, і довірою, і іншими питаннями, які добре знайомі усім людям.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян сподобалися одне одному вже тоді, коли дісталися другого ешелону шоу-бізнесу. Про молодих талантів дізналася вся країна, а від погляду глядачів не приховалося, що обидва до нестями закохані.

Арсен Мірзоян викрив несподівані деталі шлюбу з Тонею Матвієнко
Тоня Матвієнко сидить на пігулках для жіночої краси

Зовсім скоро Арсен повідомить, що покидає свою сім’ю і дітей, залишає все нажите спільно майно і йде до Тоні. Спадкоємиця народної артистки України Ніни Митрофанівни прийняла коханого без копійки у кишені і ніколи за це його не сварила. Зараз подружжя проживає найщасливіші роки свого життя, заробляє гроші і виховує дітей.

Тоня Матвієнко сидить на пігулках для жіночої краси

Нещодавно на особистій сторінці Тоні Матвієнко в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона розповіла, які пігулки п’є заради збереження своєї жіночої краси. Звісно, це був набір вітамінних комплексів, які допомагають підтримувати хороший стан шкіри, волосся та жіночої енергії.

У коментарях під публікацією одразу відзнайшлися ті, хто побачив прихований сенс у цьому повідомленні. Так, деякі користувачі мережі вирішили, що Тоня більше не приваблює Арсена, і тому вона намагається втримати красу таким чином.

Тоня Матвієнко сидить на пігулках для жіночої краси. Скріншот коментарів під публікацією Тоні Матвієнко

Та насправді, пост зірки скоріш за все був оприлюднений на правах реклами. Адже блогери зараз заробляють шалені гроші за допомогою подібних порад в соціальній мережі.

Схожі статті