Олег Винник встав на одне коліно не перед Таюне: між артистом і його прихильницею спалахнули почуття

Олег Винник і Таюне вже не один рік інтригують фанатів невизначеністю своїх стосунків. Колеги артиста знають, що він одружена людина і навіть підтверджують це прямо на камеру. Втім, особистість обраниці головного вовка України залишається прихованою.

Олег Винник продовжує відгадувати, хто з артистів ховається під масками на гіпершоу “Маска”. У зіркових детективів вже є прекрасний досвід, який вони здобули при зйомках першого сезону проєкту. Але він все одно не допомагає у деяких випадках.

Олег Винник став на коліно перед горилою

Нещодавно на сцену що вийшла нова героїня — романтична горила. Костюм створений зі штучного хутра, а всередині – спеціальний наповнювач, який має форму. Маска дуже спекотна, одна з найспекотніших на проєкті — з кожного боку щонайменше 10 см поролону. Але всередині костюма є кулінгова система — вентилятори, які самі вмикаються та охолоджують повітря. Героїня виступила на сцені з хітом Вітні Х’юстон – I have nothing.

В кінці виступу стало відомо, що людина під маскою є прихильницею Олега. В результаті, Винник встав перед нею на одне коліно, а також закрутив її в танці. Одні користувачі впевнені, що у костюмі ховається Квітка Таюне, інші не вірять в це, так як це було-б банально та примітивно.

Олег Винник встав на одне коліно не перед Таюне. Скріншот коментарів під публікацією Олега Винника

Але дещо зрозуміло точно — Романтична Горила має певне відношення до зірки, і хто зна, може це його дружина?

Нагадуємо, що Таїсія Сватко, яка вже багато років є бек-вокалісткою Олега Винника вважається його таємною дружиною. Про це говорять не тільки у пресі, але і односельчани виконавця, які колись гуляли на його весіллі. Сам артисту спростовувати це не збирається, але і підтверджувати на квапиться. Мовляв, артиста мають любити за його творчість, а не за особисте життя.

Схожі статті