“Хочу тебе, люблю тебе”: Дзідзьо вперше розповів про роман з Олею Цибульською після розлучення зі Славією

Відомий український співак Дзідзьо нещодавно розлучився зі співачкою Славією, що здійняло цілу хвилю чуток про його роман з партнеркою по сцені Олею Цибульською. Він рідко говорить про особисте життя, але цього разу зробив виключення та розставив усі крапки над "і" в історії з Ольгою.

Новина про розлучення DZIDZIO і SLAVIA стала справжньою несподіванкою для публіки, адже разом вони були цілих 20 років, 7 з яких в офіційному шлюбі. Збентежені шанувальники одразу ж почали шукати причину такого рішення від екс-подружжя. Однією з найпопулярніших версій стало те, що розлучила пару Оля Цибульська. Підживлювали підозри висловлювання колишньої дружини Дзідзьо.

Так, у численних інтерв’ю Славія зізнавалася, що їй було неприємно, коли Михайло (справжнє ім’я співака) і Ольга грали закоханих на сцені. У них навіть є спільна пісня з натяком, яка називається “Чекаю. Цьом” і містить такі рядки:

“Хочу тебе, люблю тебе! Може щось і було, а ми скажем – цить! Знає тільки Оля, знає тільки Дзідзьо”.

Оля Цибульська більше не приховує коханого
Колишня дружина Дзідзьо ревнувала його до Олі Цибульської

Водночас з цим законну дружину DZIDZIO ховав від публіки. Крім того, Ярослава співчуває чоловікові Цибульської, син якого схожий не на нього.

Нарешті Дзідзьо вирішив остаточно прояснити ситуацію та прокоментував “службовий роман” в інтерв’ю для YouTube-шоу “Балючі теми“:

“Оля для мене – це професійна людина, яка дуже багато перейшла. Вона перейшла так багато в Києві шляху, що коли я приїхав з DZIDZIO на М1, дивлюся – Оля. Кажу: “Оля, ти мене не впізнаєш?”. Каже: “Ні”. А я: “Це я, Міша”.

Дзідзьо прокоментував роман з Олею Цибульською
Дзідзьо прокоментував роман з Олею Цибульською

Тоді ведуча проєкту запитала в Михайла, як вони з Цибульською насправді познайомилися, адже в ЗМІ можна зустріти інформацію про те, що вони разом вчилися:

“Ні, ми не вчилися разом. Я помітив її, вона співала на концерті, і підійшов до батьків. Кажу: “То ваша дочка? Дуже гарно співає. Де вона буде поступати?”. Якийсь університет, але тільки не по музиці. Кажу: “Ви що, вона ж талановита, хай іде в циркове училище на вокал”. Сказав, куди варто повернути. Я думаю, що вона не жаліє, вона весь час мені за це дякує, хоча зробив не багато. Вона створювала сама себе. Те що там може десь підкрутила історію в піснях, ну то ж неправда”, – розповів Дзідзьо.

Дзідзьо прокоментував роман з Олею Цибульською
Дзідзьо прокоментував роман з Олею Цибульською

Схожі статті