На тлі чуток про вагітність Лідія Таран ризикнула і вирушила у Чорнобиль: що не зробиш заради “лайків”

Лідію Таран вже не перший місяць підозрюють у вагітності. Та нещодавно яскрава білявка вирушила на екскурсію до міста, де б жінкам при надії краще не бути. Ведуча опинилася у Чорнобилі та ошелешила фанатів незвичайними фотографіями. Невже не боїться за дитину?

Лідія Таран. Ця ефектна зірка екрану має складну особисту історію. Вона без тями закохалася у колегу по цеху Андрія Доманського, але обпеклася у своїх почуттях. Знаменитості жили у цивільному шлюбі, народили донечку, але в один прекрасний день чоловік полишив свою обраницю.

Хоча розлука з екс-коханим стала болісним досвідом для теледіви, вона все одно вірить, що ще зустріне свою половинку. Фанати ж, спостерігаючи за життям зірки у мережі, вже навіть припустили, що доленосна зустріч не тільки відбулася, а ще й дала свої плоди. На інстаграм-світлинах Таран розгледіли вагітний животик.

На тлі чуток про вагітність Лідія Таран ризикнула і вирушила у Чорнобиль

“Фотка як вагітна. Чи то плаття таке, не знаю”, – написали у коментарях.

Сама ж Лідія загадково не коментує чутки про свій стан. Натомість артистка вражає своєю сміливістю. Вона вирушила на екскурсію до Чорнобильської зони та відвідала небезпечні пам’ятки наслідків техногенної катастрофи.

“Тут час перевели не на годину, а на 35 років назад. І зупинили. Але коням Пржевальського та іншій живності все одно, котра година…
Зона відчуження тепер зона притягнення… Сотні іноземців із дозиметрами, які пищать у багатьох місцях, але це вже більше фан, аніж загроза… Зона тепер придатна для коротких візитів”, – так описала свою подорож Лідія.

Втім, основний посил її публікації стосувався більше роздумів про доречність селфі на тлі цієї специфічної місцевості. Перебуваючи під враженнями артистка замислилася:

“Чи можна робити веселі селфі на фоні саркофагу? А ці залишені дитячі ліжечка?”

Зірка вважає, що 30-ти кілометрова зона має лишатися заповідною. Понад 3 тисячі користувачів популярної мережі підтримали її “лайком”.

Схожі статті