Тіна Кароль продемонструвала новий вау-образ

Українська виконавиця не втомлюється дивувати прихильників новими образами.

На останньому прямому ефірі «Танців з зірками» українська виконавиця Тіна Кароль знову вразила всіх образом. Цього разу зірка обрала довгу чорну сукню з пайєтками на одне плече і з боковим розрізом до стегна і чорні туфлі на високих підборах. Серію знімків у такому образі виконавиця виклала на своїй сторінці в мережі Instagram. Знімки Тіна Кароль вирішила лишити без підпису, написавши лише який бренд сукні. Виявилося, що це сукня грузинського бренду David Koma.

 

 

У коментарях фоловери і шанувальники співачки засипали улюбленицю компліментами, написавши: «Тіночка, що ж ти з нами робиш», «прекрасна», «Королева», «OMG!!!», «Офігенна», «Ваау, занадто прекрасна», «Засліпила», «Богиня» і так далі.

Зазначимо, що це не перша сукня грузинського дизайнера David Koma. У його сукнях Тіна Кароль була на першому, третьому і четвертому ефірах. І всі сукні дизайнера потрапили у номінацію найсексуальніших, за версією прихильників співачки.

Нагадаємо, що українська виконавиця Тіна Кароль у минулому прямому ефірі виконала пісню «Вільна» для танцювальної пари Юлія Саніна та Діми Жука.

Схожі статті