На чому їздять українські телеведучі і в кого найдорожче авто: Лідія Таран, Сенічкін, Вітвіцька та інші

Українські телеведучі, як і зірки шоу-бізнесу, непогано заробляють, тому можуть дозволити собі дорогі покупки. Зокрема, вони надають перевагу дорогим та комфортним машинам, тож їхні авто зазвичай коштують немало. На чому зараз їздять улюблені глядачами ведучі "плюсів"?

Телезірки 1+1 поділилися своїми спогадами про перші машини, а також розповіли про ті, на яких їздять зараз. Повідомляє про це сайт ТСН.

Руслан Сенічкін

На темно-синьому Citroen С4 Руслан об’їздив усі Карпати і не лише Карпати. Саме цей автомобіль став першим для Сенічкіна і служить йому досі, хоча мріє він про джип, однак поки що купляти його не планує. Коштує Citroen С4 2012 року випуску, як у шоумена, від 7 тисяч доларів і вище.

Машина Руслана Сенічкіна. Фото з Фейсбуку телеведучого
Машина Руслана Сенічкіна. Фото з Фейсбуку телеведучого

Лідія Таран

Вперше Лідія сіла за кермо червоної Suzuki Swift. Як згадує вона сама, це була любов з першого погляду, тому при покупці зірка керувалася емоціями, не цікавлячись характеристиками машини. Другий автомобіль був тієї ж марки і кольору, а третій, тобто нинішній, вже білого.

Машина Лідії Таран. Фото з сайту ТСН
Машина Лідії Таран. Фото з сайту ТСН

Соломія Вітвіцька

За прикладом попередньої колеги Соломія мріяла про маленьку червону машинку, але коли пішла її купувати, омріяну модель зняли з виробницства. Так Вітвіцька обрала собі чорну Suzuki Swift з червоними маками.

Машина Соломії Вітвіцької. Фото з сайту ТСН
Машина Соломії Вітвіцької. Фото з сайту ТСН

Ведуча навіть хотіла залишити це авто на пам’ять, однак її колишній чоловік наполіг на тому, щоб продати його і не накопичувати зайве залізо. Тепер Соломія насолоджується поїздками за кермом білої KIA Sportage. Ціна на авто такої моделі варіюється від 14 до 20 тисяч доларів залежно від року випуску.

Тимур Мірошниченко

Першою машиною успішного шоумена була маленька сіра Mitsubishi Colt, на яку він у 2008 році брав кредит, але в доларах, через що ця маленька сіра крихітка обійшлася Тимуру як великий позашляховик. Вони й були наступними залізними конями Мірошниченка, а зараз він їздить на чорному джипі Honda вартістю в кілька десятків тисяч доларів.

Тимур Мирошніченко за кермом
Тимур Мирошніченко за кермом

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.