Таюне кардинально змінила стрижку і стала в рази вродливіша: таємна дружина Винника вкотре блиснула стилем

Таюне з кожним роком стає дедалі цікавіша публіці та прихильникам. По-перше, інтригу її стосунків з Олегом Винником так і не розкрито, а, по-друге, образ співачки з кожним роком надихає прихильників все більше, адже вона все активніше розвиває свою сольну кар'єру. Лише подивіться до яких змін довелося удатися жінці заради слави.

Таїсія Сватко і Олег Винник. Цей тандем досяг небачених висот в українському шоу-бізнесі. Його по праву називають Головним вовком країни, а таємну дружину величають ніжною квіткою. Зараз музиканти рухаються у векторі розвитку співочої кар’єри Таюне.

З бек-вокалістки то фронтвумен сцени

Артистка починала свій творчий шлях, прикриваючи тил Винника. Бек-вокалістка пройшла багато внутрішніх трансформацій і скромно відмовлялася від самостійної кар’єри. Навіть інтерв’ю наважилася дати лише раз і те самій Каті Осадчій, акули нашого телебачення, від якої не відкрутитися.

Таюне кардинально змінила стрижку і стала в рази вродливіша

Вперше Таїсія вперше випустила свій власний альбом у 2019 році. Вмовив Олег. Згодом співачка і сама буде говорити про те, що задалася перед вмовляннями Головного вовка країни та вийшла з тіні.

Таюне
Таюне кардинально змінила стрижку і стала в рази вродливіша

Але не це основним чином мотивувало жінку самою вийти до слухачів: музика та вірші, які пише Винник – ось, що спонукало Таю стати до мікрофона.

Як змінилася Таїсія Сватко?

Хоча сольний альбом вийшов у цієї неймовірної співачки лише 2 роки тому, сцена для неї – звичне місце для реалізації емоцій, переживань, таланту. На початку кар’єри виступала Таюне в образі сміливої незалежної жінки. Для того, щоб підкреслити свій характер – відрізала довгу косу і прикрасила себе короткою стрижкою. Обрала також яскравий блонд, як у Мерилін Монро.

Таюне на початку здобуття популярності. Архівне фото, зроблене під час концерту.
Таюне кардинально змінила стрижку і стала в рази вродливіша

Згодом у своєму серці Таїсія відкрила неймовірну жіночу силу. Волосся відпустила, макіяж став більш природнім, а довгі кучері стали виблискувати золотом сонця.

Як змінилася Таюне
Таюне кардинально змінила стрижку і стала в рази вродливіша

Віддавши перевагу більш натуральним відтінкам, жінка одразу візуально помолодшала, а попрацювавши над фігурою, дала фору у 47 років навіть молодим співачкам.

А чи міг одружитися Олег Винник з такою розкішною білявкою – дивіться у відео наших партнерів “Одна Минута”:

Схожі статті