Ніна Матвієнко безуспішно намагається видворити Тоню і Мірзояна з дому: “Не можна жити дітям з батьками”

Відома українська співачка Ніна Матвієнко має великий заміський будинок, де безперервно стоїть галас – там живуть Тоня і Арсен Мірзоян з дитиною, а також старша онука народної артистки зі своїм хлопцем. Зірка не приховує – мріє, щоб діти скоріше облаштували власне житло.

74-річна Ніна Митрофанівна Матвієнко вже на пенсії і рідко дає концерти, та сумувати їй ніколи, адже вона тричі мама, двічі бабуся і теща Арсена Мірзояна, за яким заміжня її єдина дочка Тоня. Історія кохання зіркової пари викликала неабиякий громадський осуд, а все тому, що на момент початку їхніх стосунків Арсен мав іншу сім’ю.

Маючи за плечима великий життєвий досвід, Ніна намагалася відвести доньку від роману з одруженим чоловіком. Артистка зізналася, що дурила Антоніну, аби тільки Мірзоян від неї відчепився. Втім, своєї мети вона не досягла – Матвієнко-молодша все одно стала розлучницею і привела в дім коханого, не зважаючи на обурення з боку публіки. Згодом у них народилася донечка, яку щасливі батьки назвали Ніною на честь знаменитої бабусі.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян з дочкою живуть в будинку Ніни Митрофанівни

Лише нещодавно стало відомо, що всі вони живуть разом. У програмі “Позаочі” Ніна Митрофанівна заявила, що вона з неохотою прийняла дітей до себе:

“Онучка повернулася до нас з хлопцем, син з монастиря повернувся, Тоня з дитиною і Арсеном. Нас 7 чоловік в хаті. І хтось мені сказав: “Ніна, ну купи собі квартиру, хай діти тут живуть, а ти купи квартиру за 37 тисяч доларів”. Я таких грошей не бачила, тому я не можу її купити”.

Ніна Матвієнко покинула чоловіка та переселила його на дачу
Ніна Матвієнко не рада життю з дітьми під одним дахом

Народна артистка зізнається – вдома бувають конфлікти:

“Не можна жити дітям з батьками. Це трохи… Як вам сказати… Кожна дочка хоче бути господинею в хаті. Це природньо”.

Чоловік Ніни Матвієнко, Петро Гончар, теж не витримав постійного галасу та переїхав на дачу, хоча насправді цьому передували проблеми у шлюбі, який дав серйозну тріщину після 50 років разом.

Схожі статті