Як виглядає перший чоловік Ольги Мартиновської: молодий красень легко затьмарить Ектора Хіменеса-Браво

В особистому житті суддів улюбленого українцями кулінарного шоу "МастерШеф" Ектора Хіменеса-Браво та Ольги Мартиновської вирують справжні пристрасті. Зіркам приписують службовий роман, хоча в кожного з них за плечима є власна історія. Для Олі це шлюб з колишнім чоловіком, якому вона народила доньку.

До усіх любовних інтриг, пов’язаних з Ектором Хіменесом-Браво, Мартиновська була заміжня за колегою по кухні. Його ім’я – Іван Кобець. Молодих і талановитих кулінарів звело спільне захоплення і робота. Пара познайомилася згодом після того, як Ольга пройшла курс навчання в престижній академії Le Cordon Bleu, куди потрапила завдяки “МастерШефу” – вона є переможницею 3 сезону шоу. Тепер, займаючи позицію судді, зірка чудово розуміє переживання і хвилювання учасників, адже колись вона була на їхньому місці.

Тож коли Оля закінчила навчання, вирішила повернутися з Франції до Києва, де і розпочала свій професійний шлях. Там в одному з київських ресторанів вона і зустріла майбутнього чоловіка. Він, до речі, молодший за неї на 5 років.

Весілля Ольги Мартиновської
Колишній чоловік Ольги Мартиновської

В листопаді 2015-го закохані відгуляли гучне весілля, і вже тоді Мартиновська була вагітна. Донечку новоспечені батьки назвали Вірою, а її хрещеною матір’ю стала ще одна зірка “МастерШеф” – екс-суддя, рестораторка і кондитер Тетяна Литвинова.

Попри схожі інтереси та батьківство, парі не вдалося побудувати міцну родину. Поступово Ольга перестала публікувати спільні з Іваном фото у соцмережах. Пішли чутки про розлучення, які зрештою виявилися правдою.

Ольга Мартиновська з дочкою Вірою
Ольга Мартиновська стала мамою донечки

На початку 2020-го Мартиновська зізналася, що вони з Кобцем більше не чоловік та дружина. Пояснювала зірка це тим, що їй доводилося постійно штовхати обранця вперед, але насправді це вона мріє йти за кимось сильним, а не навпаки:

“Не хочу тягти вантаж сама. Не хочу нікому доводити, що я найкраща. Особливо у відносинах”, – наводить слова Олі КП.

Ольга Мартиновська та її колишній чоловік Іван Кобець
Перший чоловік Ольги Мартиновської

Після розлучення Віруня залишилася жити з мамою, проте тато з життя дівчинки не зник. Мартиновська зауважила, що з колишнім намагається підтримувати дружній зв’язок для того, щоб разом залишатися хорошими батьками.

Схожі статті