«Відчула, що таке біль»: Jerry Heil розповіла, як була емо в 13 років

Співачка Jerry Heil згадала, як в юному віці стала емо і почала вживати алкоголь.

Популярна українська співачка Jerry Heil поділилася з фанатами спогадами про субкультурну юність. Артистка зазначила, що завдяки власній мамі у 13 років стала емо та почала вживати слабоалкогольні напої.
Свої зізнання Jerry Heil опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Співачка розповіла фанатам, що застала емо-епоху.

Тоді вона носила чорні джинси із застібкою у формі черепа. В цих штанах артистка почувалася внутрішньо небезпечною. Яна доповнювала похмурі джинси червоною шерстяною жилеткою зі всілякими стразиками та бусинками.

Зірка зізналася, що саме у той період свого життя вона навчилася гарно малювати стрілки на повіках, а також вперше вживала дешеві алкогольні напої, які потім ніколи більшеи не пила.

«Бірмікси, рево і тому подібні напої, а значить, за правилами вступу в субкомпанію, відчула, що таке біль», – написала співачка.

Тепер Jerry Heil вважає, що пити слабоалкогольні напої зовсім не круто, і запах дешевого пива не робить дівчину класною.

Свої спогади зірка доповнила переляканими фото в білій сорочці, на яких вона тримається за голову.
«То був гарний час. Емо, панки та металісти. Репетиційні бази, стрьомний одяг і, як ти сказала, дешеве пиво», «Така жиза, досі навіть трапляються малі ходять з перегаром від пива, яким по 13-14 років і воно твердо думають, що це круто», – відреагували підписники на пост співачки.

Схожі статті