Вагітна Ані Лорак не вгадала з сукнею та засвітила вагітній живіт на 4 місяці: “Я чекаю дитину”

Неодноразово в пресі писали про те, що Ані Лорак вагітна. Та й сама зірка не приховує – її єдина донечка від колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу мріє про братика чи сестричку. Коли вона виношувала Софію, про поповнення в родині повідомила не одразу, а лише на четвертому місяці.

Зараз Ані Лорак є успішною і популярною співачкою з величезною армією фанатів, які з великою зацікавленістю слідкують за творчим та особистим життям артистки. Для них була справжнім розчаруванням новина про розлучення знаменитості з турецьким бізнесменом, адже їх називали однією з найкрасивіших пар у шоу-бізнесі.

З Муратом Налчаджиоглу Лорак познайомилася у 2005 році на відпочинку в Анталії. Він тоді працював менеджером готелю і вперше побачив Ані під час прогулянки. Вона була дуже просто одягнена, без макіяжу – і не здогадаєшся, що співачка. Мурат запитав у Кароліни, що вона тут робить, після чого почав запрошувати її послухати виступ музикантів в ресторані:

“Я кажу: “Дякую, мені це не цікаво”. А він: “А що, ти краще можеш? Тоді, може, заспіваєщ? Я влаштую!”. На що я йому відповіла: “Це буде дуже дорого”. Після цього я розвернулася і пішла, а Мурат мені слідом: “Нічого, скоро ти будеш співати лише для моїх вух!”. І я подумала – от же нахабний!”, – згадувала Лорак в інтерв’ю турецькому виданню.

Мурат Налчаджиоглу і Ані Лорак
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу

Так і почалася історія їхнього кохання. У 2009 році пара одружилася, а вже у 2011-му в них народилася донька Софія. Про вагітність Ані Лорак заговорили після її появи на публіці у доволі вільній сукні, яка зрештою тільки підкреслила зростаючий животик. Своє цікаве положення артистка підтвердила на четвертому місяці, давши невеличкий коментар пресі:

“Так, я чекаю дитину!”, – наводить слова співачки Фокус.

Вагітна Ані Лорак не вгадала з сукнею і видала своє цікаве положення
Вагітна Ані Лорак не вгадала з сукнею і видала своє цікаве положення

Попри зовнішню ідилію у сімейному житті, шлюб Кароліни з Муратом зрештою розпався після 10 років разом. Причиною стали зради з боку Налчаджиоглу. Довго після розлучення колишній чоловік Ані Лорак не сумував. Вже зараз він готується одружитися на новій обраниці. Детальніше про це на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті