Вагітна Настя Каменських з великим животом радісно вибігла на сцену та ощасливила Потапа: “Дитинка буде”

Настя Каменських вийшла на сцену у наряді, який був зовсім не готовий до нових форм зірки. У співачки змінився зовнішній вигляд, і це помітно неозброєним оком. Що ж стало причиною збільшення фігури знаменитості, читайте в нашій статті.

Плітки про вагітність Насті Каменських блукають мережею щонайменше років десять. Справа в тому, що фігура зірки схильна до повноти, і першою частиною тіла, яка страждає від зайвих калорій, як привило, стає живіт. Співачка пояснює це ненормованим графіком та втомою.

Вагітна Настя Каменських засвітила круглий живіт
Вагітна Настя Каменських привселюдно ощасливила Потапа

Що цікаво у цій ситуації, так це те, що Потапа нарікали батьком майбутньої дитини Насті ще до того, як стало відомо про їхній роман. Зараз зірки одружені, і вік партнерів як ніколи схиляє фанатів думати, що у них має народитися спадкоємець.

Вагітна Настя Каменських з ощасливила Потапа

Нещодавно на особистій сторінці Насті Каменських в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, який є частиною відеовлогу зірки з концертного туру. Співачка постійно робить контент для YouTube-платформи, щоб фанати могли ознайомитися з нею, її сім’єю та роботою поближче.

У цій публікації від шанувальників не приховалося, що у Насті доволі округла талія, і її не врятував навіть тугий корсет, який мав би прикрити всі недоліки. У деяких ракурсах складається враження, що Настя взагалі знаходиться на шостому або сьомому місяці вагітності. Користувачі мережі одразу ж повідомили про це у коментарях під постом артистки.

Вагітна Настя Каменських ощасливила Потапа. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Хтозна, можливо Насті Каменських вдалося, як і багатьом іншим зіркам, таємно народити дитину, і приховати її від аудиторії?

Щоб дізнатися більше про вагітність Насті Каменських дивіться наступне відео:

Схожі статті