Як виглядає майбутня теща Ектора Хіменеса-Браво? Ольга Мартиновська вже познайомила кулінара з мамою

Стосунки суддів популярного на українському телебаченні кулінарного шоу "МастерШеф" не залишають байдужих. Ольгу Мартиновську підозрюють у службовому романі з колегою Ектором Хіменесом-Браво, який вже встиг познайомитися зі своєю потенційною майбутньою тещею.

Нещодавно вперше за декілька останніх років Ектор Хіменес-Браво розкрив таємницю свого особистого життя – він більше не холостякує і перебуває у серйозних стосунках з дівчиною з України. Шеф-кухар щасливий як ніколи, однак особистість коханої розсекречувати не став, оскільки минулого разу вже обпікся тим, що демонстрував усе широкому загалу.

Тим не менш, Ектор не побоявся опублікувати спільне фото з обраницею, на якому вона позує поруч з ним у домашньому халаті, але спиною до камери. Захоплені шанувальники одразу ж почали будувати свої припущення з приводу того, кого приховує Хіменес-Браво. І як не дивно, але більшість дійшли згоди, що коханням колумбійського кулінара стала Ольга Мартиновська.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську

Ще більше публіка у цьому впевнилася, коли Оля чесно і відверто заявила, що їх з Ектором дійсно розсекретили, хоча довгий час її вважали дівчиною третього судді “МастерШеф” Володимира Ярославського. Це Мартиновська теж підтвердила тим, що вибачилася перед ним, коли зізнавалася у романі з Хіменесом-Браво.

Оля Мартиновська, Ектор Хіменес-Браво та Володимир Ярославський
Оля Мартиновська, Ектор Хіменес-Браво та Володимир Ярославський

Як виглядає майбутня теща Ектора

Знайомство мами Ольги з Ектором відбулося ще кілька років тому – у третьому сезоні “МастерШеф”, коли Мартиновська здобула перемогу, а разом з тим і білет у життя своєї мрії. На балконі фіналістку щосили підтримували найрідніші, серед яких, звісно, була і матір.

Оля Мартиновська перемогла у 3 сезоні МастерШеф та прийняла кубок від Ектора Хіменеса-Браво
Майбутня теща Ектора Хіменеса-Браво познайомилася з ним, коли Оля Мартиновська здобула перемогу на МастерШеф-3

Поближче подивитися на майбутню тещу Хіменеса-Браво можна в Інстаграмі Олі Мартиновської. Зірка присвятила мамі зворушливий пост-вітання з днем народження, до якого прикріпила і фото жінки:

“Я постійно дякую долі і Богу, що ти, мам, в мене є! Ці роки нещадно біжать, а в моїх очах ти завжди така, якою я пам’ятаю тебе вперше… В тому дитинстві, коли потроху приходить свідомість і ми починаємо запам’ятовувати. Ти втомлена, але така красива, в очах стільки любові до нас, турботи, тривоги, молитви. Моя мама!”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.