Холостячка 2 випуск 8 від 05.11.2021: хто покинув шоу і не зміг підкорити серце Злати Огнєвіч

Минулої церемонії троянд Злата Огнєвіч запросила на побачення Андрія Задворного, що дуже здивувало решту учасників проєкту. Андрій частіше за інших чоловіків був на індивідуальних побаченнях, а значить головна героїня реаліті Холостячка 2021 відчуває до нього сильні почуття. Чищо чекало на пару в наступному епізоді?

Злата Огнєвіч продовжує будувати своє кохання на проєкті, і на цей раз їй не вдалося здивувати глядачів, які наче передчували фінал восьмого випуску.

Хто покинув Холостячку 2 у випуску 8 від 05.11.2021

Багато глядачів уже давно підозрювали, що незабаром шоу “Холостячка-2” залишить Олег Плахотнюк. А решта учасників просто рахувала дні до того моменту, коли це станеться.

Адже всі були переконані в тому, що Злата не має почуттів до Олега. І сьогодні Холостячка підтвердила всі припущення.

“Не хочеться залучати його у відносини, в яких від мене не буде віддачі», – прокоментувала Огнєвіч.

Якщо Олег уже почав закохуватися у Злату, то у Холостячки так і не прокинулися почуття до цього учасника.
Плахотнюк дуже засмутився через те, що йому так і не вдалося завоювати серце Злати Огнєвіч. Проте, чоловік опинився у п’ятірці учасників, за кілька кроків до фіналу. Але навіть коли учасник перемагає у проєкті, це ще не означає, що після завершення шоу буде хепі-енд. Досить часто, наприклад, на шоу “Холостяк” переможниця та головний герой розлучалися через кілька місяців стосунків, коли кожен із них зриває свою “маску” і починається реальне життя поза камерами.

Нагадуємо, що перша Холостячка Ксенія Мішина та її обранець Олександр Еллерт також не змогли створити сім’ю. Не протягнувши разом і року, зіркова пара повідомила про розрив. І хоча вони намагалися працювати над взаєминами та відновити роман, в них нічого не вийшло. Декілька тижнів тому Ксенія підтвердила, що у неї немає стосунків з Олександром.

Схожі статті