Вагітна Лідія Таран не може вгамувати апетит і ласує за двох: у цікавому положенні калорій не рахують

Цього року Лідію Таран вже неодноразово підозрювали у можливій вагітності. Телеведуча цих припущень не спростовувала, а лише віджартовувався. Що насправді приховує зірка від своїх фанатів, і чи є можливість майбутнього поповнення в родині знаменитості?

Відома українська телеведуча, зірка плюсів Лідія Таран багато років проживає без чоловіка разом зі своєю єдиною донькою Василиною Доманською. Дівчинка народилася від цивільного шлюбу з шоуменом Андрієм Доманським і зараз є єдиним, що поєднує колишніх коханців.

Нещодавно у мережі з’явилася інформація про те, що зірка носить під серцем малюка. Телеведуча цієї новини не спростувала, але жартувала декілька днів підряд щодо майбутнього поповнення. Тому питання залишилося відкритим для її фанатів.

Вагітна Лідія Таран багато їсть

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій телеведуча показало себе серед лісу. Вона була одягнена у теплий одяг, і була максимально розслаблена.

Лідія знехтувала макіяжем та зачіскою, але не побоялася показати себе такою, якою вона є. У дописі до посту вона написала, що з’їла дві тарілки борщу та пиріжків. Певно, такий апетит у Таран був незавжди, адже вона дуже струнка.

Деякі з підписників припустили, що така харчова поведінка може пояснюватися дуже просто — вищезгадана вагітність. Тому вони залишили свою точку зору у коментарях під публікацією.

Схожі статті