На кого перший чоловік Ані Лорак проміняв її після зради: Фальоса обрав творчу натуру з дивною зачіскою

Стосунки відомого українського продюсера Юрія Фальоси та його юної підопічної Ані Лорак колись перетворилися у справжній скандал. Чоловіка засуджували фанати співачки, і зовсім не жаліли його, коли вона покинула продюсера заради футболіста. Але хто зайняв місце Кароліни після їхнього розставання?

Роман Ані Лорак та її продюсера Юрія Фальоси став одним з найскандальніших за всю історію вітчизняного шоу-бізнесу. На той час артистка була зовсім юна, і зрілого чоловіка засуджували за його поведінку. Втім, Юрій щиро засвідчував, що до нестями закоханий у молоду виконавицю. А її зрада з футболістом Сергієм Ребровим стала справжнім ударом для нього. Він довго не міг прийти до тями, але швидко знайшов заміну екс-коханій.

На кого перший чоловік Ані Лорак проміняв її

На кого перший чоловік Ані Лорак проміняв її. Юрій Фальоса та Ольга Вишневська

Коханням з першого погляду він називав 21-річну Ольгу Вишневську.

“Побачив її у музичному магазині біля Бессарабки. Я купував музикантам інструменти, а вона там працювала. У нас майже збігаються дні народження: у мене 12 квітня, у неї 13-те. А ще вона гарно малює. Замовив їй портрети Джона Леннона, Джиммі Хендрікса, Майкла Джексона та Елвіса Преслі. Хотів оформити ними кабінет. Залицявся рік: зустрічав з інституту — вона навчається у Поплавського на рекламі та дизайні. Забирав із роботи, возив додому до Броварів. Зупиняв машину за два кілометри від будинку, бо далі вона соромилася, щоб її віз. Бігла додому і передзвонювала, що вже дійшла. Коли накрило її — зустрівся з батьками. Сказав: нічого поганого вашій доньці не вчиню, люблю її. Батьки не заперечували. Вони мої ровесники”, — розповідав він журналістам.

На кого перший чоловік Ані Лорак проміняв її

Однак, одружуватися на дівчині він не квапився. Судячи з усього, серйозних намірів у чоловіка не було. Більш того, згідно його словам, то залицятися до Олі він почав одразу після розриву з Лорак.

Схожі статті