Вагітна наречена переможця “Голосу” Романа Сасанчина на восьмому місяці стала самотньою: “Залишаюся одна”

19-річний переможець 10 сезону вокального шоу "Голос країни" Роман Сасанчин вже заручений і скоро стане батьком. Та якщо донедавна молода пара демонструвала сімейну ідилію, то зараз вагітна наречена співака повідомила, що залишається одна, хоча вона вже на восьмому місяці.

До своїх 19 років Роман Сасанчин здобув дві перемоги у дитячому та дорослому сезонах “Голосу країни”, остання з яких зробила його власником квартири в Києві, а також бажаним об’єктом для дівчат. Втім, шанувальницям шансу не залишилося, адже парубок вже майже сім’янин. Зі своєю коханою Іванною, якій 23 роки, Рома збирається найближчим часом одружитися, а ще вони вже давно живуть разом і готуються до народження донечки.

Зазначимо, що молодята оселилися не у власній столичній оселі, оскільки наразі там триває ремонт. Пара знімає квартиру поблизу Тернополя, народжувати Іванна теж буде там, а до Києва вже всією сім’єю вони з Романом планують переїжджати, коли немовляті буде вже 3-4 місяці.

Вагітна наречена переможця Голосу Романа Сасанчина повідомила про передчасні пологи
Роман Сасанчин вперше стане батьком

До слова, навмисне поспішати з батьківством закохані не збиралися. Справа в тому, що Іванка має проблеми з жіночим здоров’ям, через які ймовірність завагітніти так швидко була дуже низькою. Лікарка попереджала дівчину, що на це можуть піти роки, але парі неймовірно пощастило, тож очікування для них стало щасливим і радісним. Про це наречена Сасанчина сама розповідала у власному блозі в Інстаграм.

Рома та Іванна вже тренуються бути батьками. Зараз у них гостює маленька племінниця дівчини Міланка. Вони доволі вдало пораються з дитиною і, так би мовити, проходять школу молодого бійця.

Як активна користувачка мережі та відверта у спілкуванні з підписниками блогерка, Іванка регулярно підповідає на цікавлячі публіку питання. Цього разу в неї запитали, чи зможе вона справлятися одночасно зі своєю дитиною і з Міланою, на що майбутня матуся сказала:

“Сподіваюсь, що буду, але ще в січні під’їде моя сестра, тому Міланка вже буде зі своєю мамою, і зараз в суботу вона їде в село трошки до бабусь. Тому в суботу я залишаюся одна. Рома в Київ, а Міланка в село”.

Вагітна наречена Романа Сасанчина перед самими пологами залишилася одна
Вагітна наречена Романа Сасанчина перед самими пологами залишилася одна

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.