Чорна ікра, бунгало та власний пляж: Оля Полякова з розмахом оселилася на Мальдівських островах

Популярна українська співачка Оля Полякова ніколи не приховувала своєї любові до розкішного життя. Вона завжди тягнулася до всього найкращого, і не приховує, що перш за все хвилюється за забезпеченість своїх дітей і себе. У зірки багато елітної нерухомості, розкішних автомобілів і безкінечне бажання жити на широку ногу.

Відправлятися у подорожі тільки-но з’явиться така можливість вже у звичці Олі Полякової. Зірка повертається з гастролей і одразу збирає сім’ю, щоб полетіти у теплі краї. Насолоджуватися архітектурою європейських країн, або розважатися у Сполучених Штатах Америки не до душі знаменитості. Вона полюбляє ніжитися на пляжі, грітися на сонці біля океану та насолоджуватися напоями на свіжому повітрі.

Для цього ілеально підходять Мальдіви, Єгипет, Канарські острови, тощо. За останній рік Суперблондинка шість разів була на курортах, і не збирається зупинятися.

Оля Полякова з розмахом оселилася на Мальдівських островах

Так, на початку листопаду, вона повернулася на улюблені Мальдівські острови. Там вона як завжди відпочиває з розмахом. Оля Полякова не шкодує грошей, щоб розслабитися як слід.

Оля Полякова з розмахом оселилася на Мальдівських островах. Скріншоти особистої сторінки співачки

В інста-сторіз на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Полякова показала, як починається її день – із чорної ікри та келихів.

“Для кращого luxury ефекту”, – підписала кадр співачка.

Також вона показала бунгало, в якому мешкає разом зі своїми дітьми. Елітні апартаменти зроблені з дерева, там є великі ліжка, а також тераса. Крім того, Оля показала, як виглядають душ та ванна на вулиці.

Оля Полякова з розмахом оселилася на Мальдівських островах. Скріншоти особистої сторінки співачки

Варто відмітити, що цього разу Суперблондинка не надто радує своїх підписників фотографіями з пляжу. Більш того, здається Маши Полякові цього року добряче перепало зі сторони аудиторії і вона не світиться на сторінці у матері як раніше.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.