Іванна Онуфрійчук офіційно вийшла заміж за мільярдера з Казахстану: тепер може претендувати на багатства

Нова зірка плюсів Іванна Онофрійчук офіційно вийшла заміж за мільярдера з Казахстану Алмаза. Зігране навесні весілля на Мальдівах виявилося несправжнім. Тим часом реальне торжество кохання відбулося на днях. Щоб дізнатися, як пройшов захід та як виглядала наречена, читайте нашу статтю.

Півроку тому відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за казахстанського мільйонера Алмаза. Свято відбулося на Мальдівських островах, а серед запрошених зірок були Дан Балан, Ліда Лі та багато інших виконавців. Втім, виявилося, що офіційного укладення шлюбу не було.

Іванна Онуфрійчук офіційно вийшла заміж

11-го листопада стало відомо, що зірка стала офіційною дружиною багатія.  Зіркове подружжя  влаштувало церемонію у Першому РАГСі. Розпис проходив серед золотистих арок, прикрашених квітами. Ведучим був обраний колега Іванни — Тимур Мірошниченко.

До гостей Онуфрійчук вийшла одразу в двох весільних образах  Для фотосесії з нареченим Іванна обрала мереживну сукню з відкритою спиною, а для офіційної церемонії – розкішну білу сукню вагою 40 кілограм.  На його пошив пішло 35 метрів мережива, 4 кілограми кришталю, 6 видів бісеру, один кілограм перлів та понад 3 тисячі каменів цирконіїв діамантового огранювання. Сукня Іванни має найдовший шлейф за всю історію весіль України.

Варто відмітити, що після весілля на Мальдівах Івана та Алмаз почали жити у Швейцарії. Але спокійного сімейного щастя вони побачити не змогли — зірка отримала роботу в Україні, у якості ведучої на “Танцях з зірками”. Подейкують, що Іванна не сповістила коханого про отриману посаду, і через це вони пережили серйозну кризу. Тим не менш, весільна церемонія відбулася, як і було заплановано, а знаменитість стала ще й спадкоємицею багатств мільярдера.

Схожі статті