Андрій Данилко відгуляв пишне весілля з мамою Вєрки Сердючки: наречені навіть не намагалися приховати свято

Андрій Данилко та Інна Білоконь вже давно співпрацюють, але суто робочими їхні стосунки не назвеш. Знаменитості міцно здружилися, при цьому публіка не перестає приписувати їм службовий роман. Ба більше, днями артисти відгуляли пишне весілля і не приховували свого щастя.

На сцені Вєрка Сердючка та її сценічна мама – запальні зірки, які будь-кому піднімуть настрій, а у повсякденному житті Андрій Данилко з Інною Білоконь перетворюються на звичайних людей, яких анітрохи не зачепила зіркова хвороба. Саме своєю простотою вони й завоювали любов тисяч відданих фанатів.

Попри те, що Інна вже давно заміжня, її досі сватають за Андрія. “Парочка” проводить разом багато часу, вони майже нерозлучні, а одного разу у вільний доступ потрапили кадри з їх спільного відпочинку.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися

Позують вони зовсім не як друзі, та й на безіменному пальці правої руки Білоконь немає обручки. Це і викликає безліч домислів про романтичні стосунки колег.

Андрій Данилко відгуляв гучне весілля з мамою Вєрки Сердючки

Варто зауважити, що веселий репертуар Сердючки зробив їх творчий дует бажаними гостями на будь-якому весіллі, адже чудовий настрій після виступу Вєрки гарантований усім. Цього разу Данилко і Білоконь розважали зіркових наречених та їхніх гостей на неймовірно розкішному святі кохання.

Нареченими стали нова ведуча шоу “Танці з зірками” Іванна Онуфрійчук і її коханий-мільярдер з Казахстану Алмаз. Навесні пара вже грала весілля на Мальдівах, але без розпису, тож тепер закохані офіційно взяли шлюб та неабияк перевершили самих себе, влаштувавши ще більш гучне і пишне свято.

Вів церемонію Тимур Мірошниченко, співали для наречених молдавський мачо Дан Балан, дует Tamerlan&Alenа та звісно всіма улюблена Вєрка Сердючка зі своїм колективом.

Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля
Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля
Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля
Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля

Гості не могли відірвати камер від Данилка з Інною в запальних сценічних образах, що й не дивно – не кожного дня можна потанцювати під Сердючку наживо.

Схожі статті