Колишня дружина DZIDZIO Slavia знайшла собі кавалера: іноземець вже приїхав заради коханої в Україну

Влітку відомий український музикант Дзідзьо та його дружина Ярослава розлучилися, і дали новий привід для обговорень фанатам. Починаюча співачка отримала від екс-обранця розкішну квартиру та благословення на розвиток творчої кар'єри. Більше того, у жінки вже з'явилися залицяльники.

Нещодавно колишня дружина Дзідзьо Славія дала своє перше велике інтерв’ю журналістам “Зіркового шляху”. У ньому вона розповіла про свої стосунки з екс-чоловіком, а також пояснила, за яким принципом вони розподіляли з ним спільно нажите майно.

Slavia сходила на побачення

Під час розмови з журналісткою Ярослава зізналася, що вже сходила на побачення. Однак, про те, що це романтична зустрічі вона дізналася лише під час неї.

Виявляється, до неї в Україну виїхав таємничий іноземець, який мав певні види на молоду жінку. За словами артистки, вони вирішували свої справи, і тільки згодом Ярослава дізналася від нього, що дуже подобається йому.

Дзідзьо після розлучення зі Славією знайшов собі нову наречену
Колишня дружина DZIDZIO Slavia знайшла собі кавалера

Імовірніше за все, Ярослава мала на увазі Ростислава Калацинського, який спеціально виїхав до неї, щоб дізнатися деталі її розлучення з Дзідзьо та конфлікту з Ольгою Цибульською. Тоді журналіст та зірка пішли у кафе, де й провели маленьке інтерв’ю. До цього їм доводилося зв’язуватися через мобільний зв’язок або Інтернет. Згідно останніх даних, Ростислав якраз проживає у Колумбії. Декілька разів чоловік засвітився в українських новинах, а також брав участь у зйомках фільмів.

Варто відмітити, що декілька днів тому Михайло прямо сказав про те, що Калацинський — муха, згадуючи про всі інтерв’ю, які давала його дружина. Тож у стосунках колишнього подружжя є місце навіть ревнощам.

Звісно, не варто відмітити версію, що залицяльником став хтось інший, адже Ярослава не називала імен, а лише дала зрозуміти, що він не з України.

Схожі статті