Дружина Володимира Остапчука годує його з власної кишені: чому телеведучий не здатен утримувати свою сім’ю?

Друга дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла, що самотужки купує продукти додому, а також оплачує зі своєї кишені усі послуги. Чому Володимир Остапчук не здатен утримуввти власну родину? Усі відповіді в нашій статті.

Більше року тому Володимир Остапчук зізнався перед усією Україною, що полишає дружину Олену Войченко та йде до іншої. Екс-обраниця зірки не змогла витримати цього приниження і почала мститися. Вона розповіла журналістам про те, як телеведучий ходив наліво, а також перешкоджала його зустрічам з дітьми. Однак, це не завадило чоловіку будувати щасливе життя з юристкою.

Володимир Остапчук не здатен утримувати свою родину

В родині Володимира і Христини Остапчуків поповнення
Дружина Володимира Остапчука годує його з власної кишені. Телеведучий разом з Христиною Горняк 

Нещодавно його друга дружина Христина Горняк відповідала на популярні запитання на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Під час спілкування з підписниками стало відомо, що жінка повністю утримує їхню родину. Вона зізналася, що бере на себе розходи на продукти, оплату послуг, побутових товарів, тощо. В свою чергу Володимир Остапчук витрачає гроші лише на будівництво їхнього нового будинку.

Дружина Володимира Остапчука годує його з власної кишені. Скріншот особистої сторінки Христини Горняк

Ба більше, Христина також інвестувала власні фінанси у заміський маєток, який навіть отримав власний розділ актуальних інстасторіз у зіркового подружжя. Ця ситуація цілком влаштовує обох партнерів, які вочевидь розподілили фінанси щодо того, як розпочали будівництво будинку.

Нагадуємо, що зіркова пара збирається переїхати з квартири у центрі Києва до передмістя. У маєтку готуються кімнати не тільки для дітей Володимира від першого шлюбу, але і для спадкоємців, які народяться у союзі з Христиною.

Схожі статті