Вагітна Настя Каменських в помаранчевій сукні показала круглий живіт: “Моя донька буде такою ж красунею”

Настя Каменських та Потап — прекрасне подружжя, чия історія кохання доводить, що справжня любов здатна з'явитися у будь-який момент будь-де. Продюсер та його колишня підопічна стали зразковою парою, хоча колись сварилися кожного дня. Втім, для цілковито ідеальної картинки їм дечого не вистачає.

Діва українського шоу-бізнесу Настя Каменських давно інтригує аудиторію вагітністю, яка все не настає. Особисте життя співачки тривалий час не могло налагодитися. Щільний гастрольний графік та відсутність вільного часу унеможливлювали для артистки будівництво міцних стосунків з протилежною статтю. Втім, щастя прийшло звідки не чекали. Між нею та її колишнім продюсером пробігла іскра, і через декілька років уся Україна дізналася, що Потап та Настя одружені.

Вагітна Настя Каменських показала круглий живіт

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, на якій артистка постала у яскравій помаранчевій сукні, яка віддалено нагадує жакет.

Не дивлячись на те, що наряд виглядав наче корсет, з під нього проглядався круглий животик. Екстравагантний образ не зміг перетягнути на себе увагу.

Кадр був зроблений на зйомках гіпер шоу “Маска”, у якому Настя Каменських виступає в ролі зіркового детективу. Варто відмітити, що користувачі мережі одразу ж відреагували на цю цікаву деталь, і почали називати Настю матусею. Деякі відверто натякали на материнство та майбутнє поповнення.

Вагітна Настя Каменських показала круглий живіт. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Нагадуємо, що не так давно Олексій Потапенко давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався що не тільки задумується про народження дітей, але й мріє стати багатодітним батьком. Причина, з якої Настя та Потап досі не змогли завести спільного спадкоємця залишається таємницею. Цілком імовірно, що парі заважає не тільки щільний гастрольний тур. Настя при цьому посилається на волю Господа.

Схожі статті