Молода дружина Віктора Павліка подає до суду? Катя вже знайшла собі адвоката, який виб’є для неї компенсацію

Молода дружина Віктора Павліка Катя завжди мала конфлікти з журналістами. Дівчина сварилася на Дмитра Гордона, представників програми "ТСН" та "Зірковий шлях", які за її думкою, псували її репутацію. Репяхова все частіше засмучується через увагу преси до неї, вже готова боротися за своє добре ім'я.

Бути знаменитою, публічною персоною — випробування не з простих. Це зайвий раз доводить реакція молодої дружини Віктора Павліка Каті, яка намагається відбілити свою репутацію після черги скандалів, що її заплямували.

Молода дружина Віктора Павліка подає до суду

Перша зустріч співака та його майбутньої благовірної сталася, коли він навіть і не задумувався про розлучення з третьою обраницею Лорою. Але доля склалася таким чином, що Катя виявилася його коханкою, а згодом її ім’я зявилося в його паспорті. Колишня дружина артиста не стала мовчати, як це зазвичай відбувається, і розпочала боротьбу з молодою суперницею на очах у всієї України. Звісно, безкінечні скандали приваблюють аудиторію, яка досі не може розібратися, хто і в чому винен.

Молода дружина Віктора Павліка подає до суду

Окрім Лариси Созаєвої, на нерви мододої мами діє й українська преса, що складає часом не найприємніші заголовки. Якщо раніше дівчина просто ділилася своїми емоціями щодо них, то зараз вдалася до попереджень.

Молода дружина Віктора Павліка подає до суду. Скріншоти особистої сторінки Каті

Дівчина прозоро натякнула, що у будь-яку хвилину може знайти собі адвоката та подати до суду за наклеп. Юристи, які готові надати свої послуги публічній персоні не змусили на себе чекати і почали писати Каті в Дірект. Так, одна з підписниць повідомила дівчині, що її чоловік може влаштувати їй компенсацію від ЗМІ у 300 тисяч гривень за наклеп. Відповідний скріншот з’явився в інста-сторіз зіркової дружини. Та чи наважиться вона діяти таким чином буде видно.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.