Всі чоловіки Наталії Сумської: хто окрім Анатолія Хостікоєва полонив серце акторки і нагородив дітьми

Наталія Сумська часто висловлює незадоволення правилами і принципами життя її сестри Ольги. А чи можна назвати саму акторку ідеальною? Скільки насправді разів була Наталка заміжньою та чому вимушена сама утримувати дорослу доньку. Всі найцікавіші подробиці ви знайдете у новому матеріалі редакції "Сенсація".

Дві сестри – дві протилежності. Принанні так здається на перший погляд. Насправді є те, що однозначно поєднує цих родичок. Що Наталія, що Ольга – саме ті жінки-красуні, які легко можуть скружити голову будь-якому чоловіку. Якщо про романи молодшої Сумської знають майже всі, то про стосунки її родички відомо мало.

Ольга Сумська дорікнула старшій сестрі Наталії
Ольга та Наталія Сумські

Скільки разів виходила заміж Наталія Сумська?

Зараз артистка з гордістю розповідає про свій міцний, майже зразковий шлюб з актором Анатолієм Хостікоєвим. Йому народила сина В’ячеслава. Та був у житті знаменитості ще один обранець, який також подарував зірці дитину, але милості бути хоча б згаданим в інтерв’ю – не заслужив.

Ігор Мамай був першим справжнім коханням акторки. Прожили разом недовго. У пари народилася донька Дарина. Як пізніше буде згадувати її татко, дівчина навіть рідко дзвонила, не те, щоб навідувала старого.

Перший чоловік Наталії Сумьскої Ігор Мамай
Всі чоловіки Наталії Сумської: перший чоловік Ігор Мамай

Першого чоловіка Наталії вже давно немає навіть у живих. Відомо, що доживав він у безгрошів’ї, далеко від колишньої коханої. Спільна донька колишнього подружжя зараз не працює. Її мама не раз помічала спільність характерів зі своїм колишнім: Дарина також не шукає можливостей, а чекає, коли вони самі настануть.

Наталія Сумська та В'ячеслав Хостікоєв
Всі чоловіки Наталії Сумської: Анатолій Хостікоєв

А ось справжньою половинкою Сумської-старшої став Анатолій Хостікоєв. У подружжя є дорослий син В’ячеслав. Йому лише 25 років, але він вже зіграв крупну роль у комедії “Скажене весілля”. Словом, справжня надія і опора для батьків.

В'ячеслав Хостікоєв
В’ячеслав Хостікоєв – син подружжя

Після одруження з Анатолієм, Наталію не помічали у жодних інтригах, а тим паче романах на стороні. Пару Сумської-Хостікоєва вважають ледь не зразковою.

Схожі статті