Алла Пугачова повідомила важливу новину, тримаючи за руку чоловіка свого віку: “Максиму потрібна молода”

Стосунки Максим Галкіна і Алли Пугачової роками засуджуються громадськістю через велику різницю у віці. Примадонна старша за коханого на 27 років. І ось несподівано після нескінченного потоку обурення з боку публіки співачка взяла за руку чоловіка-ровесника, поруч з яким світиться від щастя.

Вже 20 років Алла Пугачова і Максим Галкін разом. Історія їхнього кохання розпочалася у далекому 2001-му, коли на фестивалі “Слов’янський базар” їх познайомив тодішній чоловік Примадонни Філіп Кіркоров. Дуже скоро вони зрозуміли, що між ними спалахнула справжня іскра, і вона взаємна.

Чутки про роман зірок ходили задовго до того, як Максим і Алла Борисівна офіційно підтвердили свій статус як пари. Незмінним було одне – і до цього, і після публіка мало вірила в серйозність стосунків співачки і шоумена. Не змінило цього навіть весілля. Причина банальна – різниця у віці, першість в якій тримала Примадонна.

Весілля Алли Пугачової і Максима Галкіна
Весілля Алли Пугачової і Максима Галкіна

Попри постійні пересуди і плітко про розлучення, закохані Пугачова і Галкін стали батьками двійнят Лізи та Гаррі, і всією своєю великою родиною оселилися в казковому замку, який гуморист відбудував для улюбленої жінки.

Цю сімейну ідилію похитнула опублікована на одній з фанатських сторінок в Інстаграм світлина з Аллою Борисівною та іншим чоловіком, не Максимом. Виявилося, це перший чоловік Примадонни Миколас Орбакас, батько Христини Орбакайте. Колишні тримаються за руки та обнімаються, а поруч з ними позує доросла донька – зразкова родина.

У коментарях багато користувачів мережі зауважили, що Орбакас більше підходить Пугачовій, ніж Галкін:

  • “Краще бачити справжню сім’ю. З віком чудово, не мама з синочком”;
  • “Алла Борисівна, ви краще виглядаєте поруч з татом Христини, ніж біля Максима Галкіна”;
  • “Могли стати ідеальною родиною”;
  • “Ось цей чоловік вам пара, а Максиму потрібна молода жінка, ви з ним не пасуєте одне одному”, – пишуть коментатори.

Більше цікавих подробиць про особисте життя Алли Пугачової дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті