Мартиновська та Ярославський влаштували романтичну фотосесію і вразили новиною: “Пара, а не друзі”

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський роками інтригують українську публіку можливим романом. Колеги неодноразово говорили про те, що вони залишаються друзями. Втім, численні фотографії та відео говорять зовсім про інше. Чим тепер кухарі змогли здивувати свою аудиторію?

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський — хороші друзі. Принаймні, так вони говорять про статус своїх стосунків. Але що насправді відбувається між цими двома залишається великою таємницею як для преси, так і для широкої аудиторії. Хімію, яку бачить між ними фанати, вони використовують з розумом. Коли їм необхідний піар, вони одразу ж повертаються до теми романтики. Та чи можливо, що це дещо більше, ніж звичайний маркетинг?

Мартиновська та Ярославський влаштували романтичну фотосесію

Нещодавно на особистих сторінках Мартиновський літерою Славського з’явилися нові публікації. Ця фотографія звела з розуму фанатів, адже на ній вони постали у доволі дивні позі, і тим більше нарядах.

Так, за концепцією знімку, Володимир та Ольга разом читали книгу. При цьому Мартиновська була одягнена у такий образ, який зазвичай можуть показувати лише коханим чоловікам. Знаменитість присіла поближче до свого колеги, а той ніжно поклав руку на її ногу. Не дивно, що шанувальники одразу ж побачили в цьому любовний підтекст, адже ніякий інший навіть не йде в голову.

Мартиновська та Ярославський влаштували романтичну фотосесію. Скріншот коментарів під публікацією Ольги та Володимира

Коментарі під публікацією одразу ж заповнилися запитаннями про те, чи являється Ольга та Володимир парою.

Мартиновська та Ярославський влаштували романтичну фотосесію. Скріншот коментарів під публікацією Ольги та Володимира

Варто відмітити, що буквально декілька тижнів тому У Новська показала, як вони з Володимиром рушають на підпис книжок. І що цікаво, вони їхали на захід в одній машині, наче збиралися разом, а не в різних квартирах.

Схожі статті