Розбила серце та публічно принизила: чому Сергій Притула посварився з Фреймут і досі не розмовляє з нею

Свого часу колеги Сергій Притула та Ольга Фреймут були хорошими друзями. Глядачі бачили хімію між ними, а їхній тандем завоював любов публіки. Однак, дуету не виповнилося і 5 років, як стосунки телезірок зіпсувалися та зійшли нанівець. Що сталося між Олею та Сергієм насправді, читайте у нашій статті.

Ще сім років тому українська публіка щиро вірила у романтичні почуття між Сергієм Притулою та Ольгою Фреймут. Їхній дует став успішним на телебаченні не тільки завдяки професійності обох його учасників, але і емоціям, які обидва викликали одне в одного. Не дивлячись на перепалки та обмін гостротами, Сергій та Оля виглядали наче справжня пара.

Чому Сергій Притула посварився з Фреймут

Сергія Притулу і Ольгу Фреймут підозрювали в романі
Чому Сергій Притула посварився з Фреймут

Однак, ця співпраця тривала недовго. Можливо, цьому посприяли дружні взаємини між тележурналістами, які не витримали випробування на популярність.

Так, спочатку Сергій сильно образився на свою партнерку, коли за декілька днів до початку зйомок спільного шоу вона повідомила, що покидає канал. Чоловік був поставлений у вкрай незручне положення, адже мав знайти собі партнерку і дуже швидко. Ця ситуація сильно розчарувала його, але він знайшов в собі сили пробачити Олю.

Сергій Притула та Ольга Фреймут
Чому Сергій Притула посварився з Фреймут

Але те, що сталося через декілька років після цього, вщент зруйнувало їхні стосунки. Притула як завжди з гумором привітав Олю з днем народження. А та, за його словами, опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відривки цих привітань, які наштовхують на думку, що чоловік був закоханий у білявку. Чи справді Ольга обрізала відео, як стверджує Притула, достовірно невідомо. Але факт приниження він констатував.

Сергій нарікає, що Оля згадує про конфлікт із ним за будь-якої зручної нагоди. Сам він не цікавиться життям екс-колеги і не стежить за її долею.

“Може, в Олі якийсь гештальт не закритий? Що з нею відбувається, чому вона майже в кожному ефірі використовує риторику, пов’язану зі мною?”

Зараз телеведучий стверджує, що повністю відпустив ситуацію. Але стосунків з колишньою подругою не відновив.

Схожі статті