Як виглядає єдиний спадкоємець чоловіка Камалії Захура: в Англії у мільярдера народився син від іншої

Перш ніж одружитися на українській співачці Камалії Мохаммад Захур мав розлучитися з першою дружиною, яка залишилася пазом з дітьми у Великобританії. Саме у цій країні виховувалися його старші діти Таня та Арман. Як виглядає єдиний спадкоємець пакистанського мільярдера, дізнайтеся в нашій статті.

Через 10 років після пишного весілля в Пакистані Камалія та її чоловік дали ексклюзивне інтерв’ю, в якому Мохаммад зізнався, що одружений вдруге. З’ясувалося, що в молодості бізнесмен одружився на дівчині, яку йому обрали батьки. В цьому шлюбі народилося двоє дітей — Таня та Арман. А потім Захур зрозумів, що не кохає свою дружину і по-доброму пішов сім’ї.

Як виглядає єдиний спадкоємець чоловіка Камалії Захура

Звісно, він продовжував утримувати родину, і навідувати їх, так як залишався головою сімейства. Але щасливе життя він вирішив будувати в Україні. Так, на своєму дні народженні, куди він запросив виступати співачку Камалію, він знайшов свою другу половинку.

Як виглядає єдиний спадкоємець чоловіка Камалії Захура

Бурхливий роман привів пару під вінець. Тож відома білявка стала мачухою Тані та Арману. Артистка розповідала, що з дівчинкою вона так і не знайшла спільної мови. Можливо через ревнощі, а можливо через те, що її мама була посунута конкуренткою. А от з Арманом — єдиним спадкоємцем Мохаммада, вони подружилися.

Мільйонер Захур взявся за кар'єру дружини та складає куплети
Як виглядає єдиний спадкоємець чоловіка Камалії Захура

Цікаво, що пара довго чекала на спільних дітей. І хоча на світ з’явилося дві дівчинки, Захур не тисне на свою кохану і хлопчиків не вимагає. В нього вже народився продовжувач його роду, тому він насолоджується життям, і як може, балує своїх дівчат. Арман веде доволі закритий образ життя. Його не знайти ані в соціальних мережах, ані на сторінці його батька. Однак, немає сумнівів, що мільярдер навчив сина вести справи і заробляти гроші.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.