Життя розбилося на частини: як змінилася Алла Мазур після того, як дізналася про свій діагноз — рак

Зірці плюсів Аллі Мазур довелося пройти через страшне випробування, яке по силах зовсім не кожному. Телеведуча вижила у боротьбі з онкозахворюванням і тепер перед нами постала зовсім інша Алла, яка не боїться коротких зачісок і готова говорити про відверті речі.

Про страшний діагноз Алли Мазур глядачі тривалий час здогадувалися. Телеведуча почала з’являтися на телебаченні у перуках, що, звісно, не могло приховатися від аудиторії.

Як змінилася Алла Мазур після того, як дізналася про свій діагноз

Плітки про рак швидко розповзлися і зірка, побачивши реакцію аудиторії, наважилася зробити крок, який її жахливо лякав.

Як змінилася Алла Мазур після того, як дізналася про свій діагноз

Алла більше не могла приховувати, що бореться за своє здоров’я з раком молочної залози. Зізнатися у тому, що її життя у небезпеці для неї було найважчим. Після того, як вона дізналася про ремісію, вона змогла говорити про це набагато спокійніше.

Стрижка подовжений боб на Аллі Мазур
Як змінилася Алла Мазур після того, як дізналася про свій діагноз

Так, телеведуча не приховує, що стрес не давав їй визнати безвихідь, у яку вона потрапила. Жінка боролась на автоматі. Але навіть ця страшна ситуація допомогла їй подивитися на життя з іншої сторони. Раніше журналістка не могла себе уявити з короткою зачіскою на людях — їй було соромно подумати про те, щоб вийти на публіку лисою. Тепер же жінка розуміє, що це абсолютно нераціональна фобія.

Коли вона лікувалася, вона також зрозуміла, що у людей є великий пробіл у знаннях щодо того, як необхідно підтримувати важкохворих. Так як сама вона боїться побачите жалість в очах інших, то й підтримку приймала важко. Тепер же Алла Мазур вчить інших, які слова необхідно підбирати у розмовах з онкохворих, і як пропонувати свою поміч, щоб не образити і не лякати тих, хто бореться з раком.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.