Українська супермодель Алла Костромічова вперше показала шестирічного сина та чоловіка-американця: “Красені”

Українська супермодель Алла Костромічова вважається однією з найуспішніших манекенниць світу. Зірка подіумів змогла побудувати блиску кар'єру, а зараз передає свій досвід дівчатам-почтківцям. Вдалося Аллі створити міцну та дружню родину, однак свого сина та чоловіка модель досить довго приховувала від публіки.

Алла Костромічова – модель зі світовим ім’ям, яка народилася в Севастополі. Зірка подіумів та модних тижнів не любить згадувати своє дитинство, адже для знаменитості воно пройшло в бідності – Алла пригадувала, що через брак коштів їй навіть доводилося доношувати куртку за татом.

Зараз вона одна з найбільш успішних та затребуваних представниць своєї професії. Вже декілька років Костромічова ділиться своїм досвідом та уміннями з молодими українськими моделями в шоу “Супермодель по-українськи”, ведучою якого являється власне вона.

Алла Костромічова в якості ведучої
Алла Костромічова в якості ведучої

Вдалося Аллі побудувати й щасливе сімейне життя. У 2015 році вона вийшла заміж за американця італійського походження Джейсона Капоне. Чоловік супермоделі – мільйонер,  успішний фінансист та директор компанії, яка займається інвестиціями для великого бізнесу.

Костромічова зізнається, що її обранець не любить часто з’являтися на публіці та вести блог у соціальних мережах, тож побачити Джейсона навіть на сторінках коханої дружини вдається не часто. Цікаво, що навіть весілля пари було таємним – гостей на церемонії практично не було, не кликали навіть свідків.

У 2015 Алла народила сина, якого також не часто показує своїм прихильникам. Однак на честь дня народження хлопчика супермодель поділилася в блозі теплим сімейним фото.

Алла Костромічова показала сина та чоловіка-американця
Алла Костромічова показала сина та чоловіка-американця

“Наш любий хлопчику, дякуємо тобі за кожну твою посмішку, за твою мудрість, за те, що щодня навчаєш нас любити життя та слухати тебе”, – написала щаслива мама іменинника.

Під знімком, на якому Алла з чоловіком цілують сина користувачі мережі залишають сотні теплих слів та привітань для хлопчика та його батьків.

Схожі статті