Зірка ТСН Наталія Островська вперше показала крихітну доньку в суцільному мереживі: небувалої краси маля

Наталія Островська — нова зірка плюсів. Тому про її родину та особисте життя поки що відомо мало. Молода телеведуча не встигла дати ексклюзивних інтерв'ю, у яких могла б поділитися найсокровеннішими таємницями та найбільш знаковими подіями. Однак, нам вдалося дещо дізнатися про неї.

Наприкінці літа на українському телебаченні з’явилася нова зірка. Наталі Островська отримала позицію ведучої програми новин “ТСН”. Талановита красуня одразу ж заволоділа серцями співвітчизників, адже окрім таланту має добре серце та бажання розвиватися далі.

Тележурналістка активно веде власний мікроблог в Instagram, і він, хоч і повільно, але стає популярним.

Наталія Островська вперше показала крихітну доньку

Усі сенсації, які можуть бути пов’язані з нею, вона старанно приховує. Наприклад, ніхто не знає, як виглядає її чоловік. Наталія демонструє фотографії з весілля, але обличчя благовірного не показує. Зазвичай на її особистій сторінці в соціальній мережі з’являються кадри з відпусток, відряджень або студії. Але якщо попорпатися уважніше, можна знайти дещо цікавіше. Наприклад, не так давно Наталія оприлюднила фото разом зі своєю хрещеною донечкою.

Наталія Островська вперше показала крихітну доньку. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Зірка взяла на руки крихітну принцесу, яка була одягнена у неймовірне вбрання з мереживом, і показала її сплячу на камеру. Дівчинку звати Мілана, і вона є плодом кохання близьких друзів зірки. Судячи з допису знаменитості, користувачі мережі неправильно її зрозуміли і прийняли крихітку за її біологічну доньку.

На даний момент у Наталії Островської немає власних дітей. Тележурналістка навіть не обговорює публічно тему поповнень в родині. Але вона молода заміжня жінка, тому на її шанувальників кожного наступного дня може чекати новина про вагітність зірки.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.