Вагітна наречена Романа Сасанчина зі сльозами на очах схвилювала новиною: “Розійшлись з Ромою”

Молодий український співак Роман Сасанчин, який став переможцем 10 сезону вокального талант-шоу "Голос країни", полишив свою вагітну наречену в Тернополі та поїхав до Києва. Дівчина не стрималася та під час спілкування з фанатами у соцмережах почала плакати.

19-річний Роман Сасанчин кардинально змінив своє життя після перемоги в дорослому “Голосі”. Проєкт подарував йому квартиру в столиці, для якої дуже швидко знайшлася господиня – парубок зустрів кохану дівчину Іванну, старшу за нього на 4 роки. Вперше він представив обраницю в інтерв’ю програмі “ЖВЛ”.

Що цікаво, молоді люди запевняли, що поспішатимуть з весіллям та дітьми не будуть, однак згодом після цього Рома освідчився Іванці, а потім вони зізналися – чекають на дитину. Стать первістка майбутні батьки вже розсекретили – у них буде дівчинка, а ім’я донечки розкриють, коли вона з’явиться на світ. Станеться це дуже скоро – передбачувана дата пологів припадає на кінець грудня.

Вагітна наречена переможця Голосу Романа Сасанчина повідомила про передчасні пологи
Роман Сасанчин скоро стане батьком

Іванна – блогерка Інстаграму з багатотисячною аудиторією. Вона залюбки відповідає на цікавлячі підписників питання та сама ділиться подробицями життя з Сасанчиним. Від неї ж стало відомо, що зустрічатися пара почала через півтора тижні після знайомства.

Ба більше, вони й жити почали разом одразу, але зараз облаштовують не власну оселю в Києві, а знімають квартиру поблизу Тернополя, оскільки вигране в “Голосі країни” житло знаходиться на стадії ремонту.

Наречена Романа Сасанчина розповіла, як скоро вони почали жити разом
Наречена Романа Сасанчина розповіла, як скоро вони почали жити разом

Роман та Іванка майже весь час проводять разом, однак іноді вагітна наречена співака залишається сама, оскільки він їздить у справах до Києва. Подорожувати з ним дівчина не може через важкий перебіг вагітності – їй необхідний спокій і мінімальна активність.

Вчергове Іванна залишилася сама і ніщо не віщувало біди, допоки вона не вийшла на зв’язок з фанатами вся у сльозах:

“Плачу через те, що… – розійшлись з Ромою; – образили хейтери; – на дворі погана погода; – прочитала текст до пісні, яку от-от випустить Рома”, – запропонувала дівчина підписникам відгадати, чому вона плаче.

Вагітна наречена Романа Сасанчина зі сльозами на очах пояснила причину свого настрою
Вагітна наречена Романа Сасанчина зі сльозами на очах пояснила причину свого настрою

Правильним варіантом виявився останній – Іванку розчулив текст нової пісні коханого, тож за стосунки пари можна не перейматися.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.