Холостячка Злата Огнєвіч показала, як виглядала у Верховній Раді: довгі кучері, різкий макіяж і бабусин одяг

Відома українська співачка Злата Огнєвіч стала головною героїнею романтичного реаліті "Холостячка" у 2 сезоні після акторки Ксенії Мішиної. Зірка підкорила усіх чоловіків без виключення, але такою впевненою і квітучою вона була не завжди. Як Злата Огнєвіч виглядала у Верховній Раді?

Мало хто знає, але справжнє ім’я співачки не Злата Огнєвіч, а Інна Бордюг. Творчий псевдонім з’явився у 2009 році:

“Мені хотілося, щоб сценічне ім’я було пов’язане з моїм корінням. По батьковій лінії у нас в роду багато крові намішано: серби, угорці, один прадідусь навіть був італійцем, якщо вірити сімейній легенді. Він був чи то комерсантом, чи то поміщиком, залишив позашлюбних дітей і поїхав з України, коли почалася революція. Отже, ім’я я хотіла південне, яскраве, вогняне. Так і вийшла Злата Огнєвіч. До речі, своє ім’я я з дитинства терпіти не могла, все чіплялася до батьків: “Навіщо ви мене Інною назвали? Ось виросту і візьму інше!”, – розповідала артистка.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч стала новою Холостячкою

Також нові фанати можуть не знати, що в минулому Злата вирішила спробувати свої сили в політиці та стала народною депутаткою Верховною Ради від партії Олега Ляшка. Виконавиця займалася питаннями творчості, культури і духовності.

Трохи менше ніж через рік Огнєвіч склала з себе депутатські повноваження, заявивши, що в умовах, де законотворчість і культура нікому не потрібні, вона не бачить своєї користі, як діяч культури, і ця “внутрішня кухня” політики не для неї.

Як Злата Огнєвіч виглядала до Холостячки у Верховній Раді
Як Злата Огнєвіч виглядала до Холостячки у Верховній Раді

Що цікаво, у Верховній Раді Злата працювала, коли їй було 28-29 років, однак виглядала вона значно старшою, ніж є зараз. Це помітила ведуча програми “Позаочі” під час випуску зі співачкою. Такий образ був підібраний навмисне:

“Ми радилися зі стилістом і зупинилися на тому, що образ має бути солідним, хоч я і артистка, але треба залишити за дверима всі мої артистичні амбіції. Безумовно, ця строгість мені не до лиця, це однозначно”.

До участі в Холостячці Злата Огнєвіч була депутаткою Верховної Ради
До участі в Холостячці Злата Огнєвіч була депутаткою Верховної Ради

У тому ж Інтерв’ю Огнєвіч зізналася, що період політичної діяльності був найважчим і дуже неоднозначним у її житті. З усіх боків артистку цькували, а підтримки вона не отримувала, через що впала в депресію. Вийти з цього стану їй допомог психолог.

Схожі статті