Олександр Пономарьов наговорює на екс-дружину Мозгову? Стала відома справжня причина їхнього розлучення

Шлюб Народного артиста України Олександра Пономарьова та продюсерки Олени Мозгової і був зруйнований багато років тому, але артисти не припиняють обговорювати його розмова журналістами і додавати нових деталі, які суттєво змінюють загальну картину. Що ж сталося насправді, дізнайтеся у нашій статті.

Олена Мозгова ніколи не приховувала причини свого розлучення з Олександром Пономарьовим. Після того, як жінка зрозуміла, що закохалася в іншого, вона прийшла до свого батька-композитора та заявила про бажання розійтися з благовірним. За словами Олени, Микола Мозговий її підтримав, адже ніколи не хотів її весілля з виконавцем. Тривалий час у подружжя була боротьба за майно, яке жінка намагалася вибороти для своєї доньки Євгенії. А музикант зберігав мовчання, ніяк не коментуючи усе що відбувається.

Олександр Пономарьов наговорює на екс-дружину Мозгову

Після розриву Пономарьов публічно дарував колишній квіти, і ніколи не псував її репутації. Втім, 2021-го щось змінилося у взаєминах екс-подружжя, і Олександр наважився звинувачити жінку у фізичній зраді.

Олександр Пономарьов засвітив інтер'єр заміського маєтку
Олександр Пономарьов наговорює на екс-дружину Мозгову

Так, чоловік запевнив, що шлюб був зруйнований саме через невірність Олени. Мозгова бурхливо відреагувала на звинувачення, адже притримується версії, що піти з родини вона наважилася після усвідомлення своїх почуттів до іншого, але роману або контакту не було.

Олександр Пономарьов наговорює на екс-дружину Мозгову. Фото взято на просторах мережі.

Не витримавши приниження, продюсерка зробила публічне звернення до свого чоловіка, у якому попросила його більше ніколи її не згадувати, а також пригадала його особисті гріхи. Мозгова заявила, що в нього було предостатньо жінок, про яких він може говорити журналістам. Варто відмітити, що Пономарьов сам на славиться подружньою вірністю, адже Вікторія Мартинюк розлучилася з ним саме через численні зради.

Схожі статті