Григорій Решетнік заявив на всю країну про поповнення в родині: “Решетнік-family буде збільшуватися”

Популярний телеведучий та зірка телеканалу СТБ Григорій Решетнік вразив поведінкою разом зі своєю дружиною Христиною в ефірі програми "Україна має талант". Більш того, знаменитість прямо заявив, що не збирається зупинятися на трьох дітях.

За короткий період часу популярному ведучому Григорію Решетніку вдалося стати батьком три рази. У знаменитості підростають сини, а їхнім вихованням займається молода мама Христина, яка повністю заволоділа серцем шоумена.

Свою вагітність дівчина не ховала на відміну від других половинок інших зірок. Вона сміливо йде назустріч своїм підписникам, і ділиться усім найсокровеннішим через свій мікроблог.

Григорій Решетнік заявив на всю країну про поповнення в родині

Нещодавно на особистій сторінці Григорія Решетніка в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій чоловік заявив, що у його сім’ї ще буде поповнення. Мовляв, вони з Христиною не зупиняються на трьох дітях.

Ці слова були приурочені до спроб Христини з танцювати тверк разом з професійною танцівницею. Побачивши це, телеведучий втратив розум, і одразу відтягнув кохану від камер, заявивши про бажання стати батьком ще раз.

Варто відмітити, що зіркове подружжя не приховує бажання народити дівчинку. Зараз у них вдома чоловічий колектив, з яким Христина час від часу навіть не може впоратися. Тим не менш, наймолодший член родини народився лише рік тому. Зважаючи на цей факт, неважко здогадатися, що на наступні пологи Христина погодиться не раніше, ніж через рік. Тим паче, що місця у квартирі може вистачити не всім. Чи збирається молода пара переїжджати з апартаментів до повноцінного будинку у передмісті достовірно невідомо. Але Григорій цього року працює, як ніколи. Тож немає сумнівів, що на жилплощу він заробить.

Схожі статті