Наталія Могилевська поскандалила з коханим посеред траси та привселюдно принизила: “Ти мене зрадив”

Наталія Могилевська була заміжня лише один раз. Вона дала шанс шлюбу з Дмитром Чалим, який був укладений на початку нульових. Втім, пара не прожила разом і року, як вирішила, що їхні шляхи назавжди розходяться. Що стало реальною причиною розлучення двох молодих людей, які дуже кохали одне одного.

На початку нульових Наталія Могилевська дала шанс шлюбному життю і вийшла заміж за Дмитра Чалого. Чоловік був до безтями закоханий в артистку, махав кулаками, щоб захистити її честь і ніколи не давав її в образу. Але кохання та чоловічих рис Дмитра було недостатньо для збереження цього союзу.

Наталія Могилевська поскандалила з коханим посеред траси

Наталія Могилевська поскандалила з коханим посеред траси. Світлину з весілля взято на просторах мережі.

У розмові з Аллою Крутою Наталія вперше розповіла, як прийшла до розриву з коханим. За словами артистки, усе почалося з Помаранчевої Революції, яка внесла певні проблеми у її життя. Тоді їй була необхідна підтримка чоловіка, який, виявився абсолютно нездатним до цього.

Поки Наталія знаходилася вдома у поганому стані, Дмитро Чалий вирішив порозважатися, і відправився на гонки в Києві. Інсайдери донесли співачці про витівку її коханого. Вона розцінила це як зраду, адже мала серйозну потребу у ньому.

“Я взяла автомобіль, поїхала туди. Він стояв на старті. Картина, як в кіно. Стоїть він, стоїть його суперник. Я виїжджаю на джипі і стою перед ними. Відкриваю вікно, а він же не сказав мені, що він на гонках. Я кажу: “Позмагаємося?”. Він каже: “Позмагаємося”. І об’являють, що Наталія така-то змагається з таким-то. Усі в шоці. Ми розганяємося дуже повільно. Ми їдемо повільно. На шляху розмовляємо, і я кажу, що ти мене зрадив тим, що ти взагалі опинився тут, і все таке. Спокійно повертаю і їду”

Звісно, подібний розрив стосунків Дмитро не забуде ніколи, як і свою першу обраницю.

Схожі статті