Вагітна Настя Каменських у чорному плащі та з круглим животом розповіла про поповнення: “Скоро стану мамою”

Стан Насті Каменських останнім часом все більше хвилює публіку, яка смакує найцікавіші деталі особистого життя зірок із задоволенням. Шанувальники вважають, що жінка знаходиться у цікавому положенні, але підтвердження цьому все не з'являється. Чи є можливість, що Настя приховує малюка?

Настя Каменських — одна з сучасних виконавиць, зміни в особистому житті якої викликають фурор в шоу-бізнесі. Співачці вдавалося протягом тривалого часу поиховувати обранців та зводити з розуму своєю таємничістю не тільки фанатів, але й залицяльників, які були готові на все, щоб отримати крихту уваги від Насті. Але своє серце діва віддала колишньому продюсеру Потапу.

Вагітна Настя Каменських розповіла про поповнення

Поповнення у дискографії у житті артиста не менш хвилююча подія, ніж поява дітей. Адже це свого роду також дитина, яка народжується у результаті кропіткої праці цілої команди і, побачивши світ, стає усім знайомим мотивом, який може навіть змінити чиюсь долю, надихнути та направити у вірному напрямку.

Нещодавно на особистій сторінці Насті Каменських в соціальній мережі Інстаграм з’явилася нова публікація, у якій співачка розповіла аж про дві прем’єри, що очікують на шанувальників творчості артистки.

Вагітна Настя Каменських розповіла про поповнення. Скріншот коментарів під публікацією артистки

Але деяких ця новина не зачепила. Фанати досить довго обговорюють зміни в фігурі співачки і вважають, що вона приховує свою вагітність. Вони прямо говорять про свої підозри, залишаючи неоднозначні коментарі під її постами. Особливо під тими, у яких її фігура не піддавалася дії інструментів у Фотошопі.

Але фан-база зірки, звісно, рада новим пісням і поповненням у творчості зірки у будь-якому вигляді. І для артиста це велике щастя — знати, що на твій продукт чекають з нетерпінням, а новина про його вихід змушує радіти.

Схожі статті