Танці з зірками: які травми отримували знаменитості під час участі в шоу – Нікітюк, Дорофєєва, Логай та інші

Головне танцювальне шоу країни "Танці з зірками" збирає на паркеті найвідоміших українських селебрітіз, які віддаються проєкту на всі сто. Зіркові учасники тренуються днями і ночами, а іноді так завзято, що це позначається на їхньому здоров'ї. Які травми отримували знаменитості під час участі в шоу?

Заради голосів телеглядачів та найвищих оцінок від суддів учасники “Танців з зірками” йдуть на все.

Надя Дорофєєва

Дружина Дантеса Надя Дорофєєва ще під час участі скаржилася на біль в колінах, але непокоїть він її досі. За словами співачки, вона отримала тріщину менісків, через що регулярно робить уколи в коліна. Процедура малоприємна, однак необхідна.

У Наді Дорофєєвої виявили пухлину
Надя Дорофєєва отримала травму на Танцях з зірками

Артур Логай

Актор Артур Логай під час чергового тренування розсік ногу і потрапив до лікарні за добу до ефіру “Танців з зірками”. Йому наклали декілька швів, але на паркет він все одно вийшов.

Артур Логай отримав травму на Танцях з зірками
Артур Логай отримав травму на Танцях з зірками

Слава Камінська

Екс-солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська напередодні свого першого виступу впала і серйозно травмувала хребет. Вийти на паркет вона так і не змогла, тому повернулася на проєкт наступного сезону. Слава не стала приховувати, що травмована спина досі дає про себе знає.

Слава Камінська
Слава Камінська отримала травму на Танцях з зірками

Леся Нікітюк

Розучуючи нові танцювальні “па” разом з Максом Єжовим, Леся Нікітюк перед найпершим ефіром “Танців” отримала травму руки. З пов’язкою телеведуча ходила два тижні.

Леся Нікітюк отримала травму на Танцях з зірками
Леся Нікітюк отримала травму на Танцях з зірками

Іраклі Макацарія

Екс-холостяк Іраклі Макацарія у тому ж сезоні, де брала участь Леся, невдало виконав підтримку партнерки Яни Заєць, через що пошкодив шию. Потім на паркет грузинський красень виходив у спеціальному медичному комірі.

Іраклі Макацарія отримав травму на Танцях з зірками
Іраклі Макацарія отримав травму на Танцях з зірками

Анастасія Оруджева

Зірка “Жіночого кварталу” Анастасія Оруджева встигла порвати зв’язки ще до початку сезону. Від участі в шоу це гумористку не зупинило, однак танці лише погіршили її стан. Так Настя перенесла операцію, після якої лікарі заборонили їй вальсувати.

Анастасія Оруджева отримала травму на Танцях з зірками
Анастасія Оруджева отримала травму на Танцях з зірками

Схожі статті