“Я її на мотоцикл, в ЗАГС, розвівся і поїхав”: Михайло Поплавський розповів, як зруйнував два шлюби

Михайла Поплавського називають головним ректором України. Співак та шоумен дійсно встигає приділяли багато уваги улюбленому університету культури та мистецтв, активно веде соціальні мережі та будує бізнес. Його часто звинувачують у стосунках із студентками, хоча жодних тому доказів ніхто не представив. Тим не менш, за плечима у Поплавського два розлучення.

Про особисте життя Михайла Поплавського ходить чимало легенд серед його прихильників і ЗМІ. Ректора університету культури та мистецтв часто звинувачують у стосунках зі своїми студентками, а іноді навіть з’являється інформація, що співак живе з однієї з них під одним дахом. Проте ці чутки жодного разу не були підтверджені ні з вуст когось із дівчат, ні з вуст самого Поплавського.

Насправді у його житті було справжнє кохання – Михайло Михайлович двічі був офіційно одружений, проте обидва шлюби закінчилися розлученням саме з його ініціативи. Про це сам шоумен розповів у свіжому інтерв’ю для проєкту “Кава з перцем”.

Михайло Поплавський розповів, як зруйнував два шлюби
Михайло Поплавський розповів, як зруйнував два шлюби

Зі своєю першою дружиною, яка працювала сільською фельдшеркою, Поплавський одружився у 24 роки. Однак вже за рік йому довелося розлучатися з коханою – вона не свалила його вибір їхати навчатися до Києва в інститут мистецтв.

“Вона каже мені: вибирай – або я, або інститут культури. Ніколи жінки не повинні чоловікам ставити так питання. Я її ранком на мотоцикл, в ЗАГС, розвівся і поїхав у Київський інститут культури”, – розповів Михайло Михайлович про перше розлучення.

Михайло Поплавський з першою дружиною
Михайло Поплавський з першою дружиною

Своє друге кохання артист зустрів у Києві – познайомився з майбутньою дружиною на студентській дискотеці:

“Я вже був тут головою студентського профкому, вона – бібліотечний факультет. Отак зустрілися на дискотеці”, – заявив співак.

Ця історія закінчилася, оскільки в обох через деякий час просто погасли почуття. Людмила, саме так звали другу жінку співочого ректора, подарувала йому сина Олександра. Розлучення колишнє подружжя оформило у 2009 році.

Михайло Поплавський з другою дружиною
Михайло Поплавський з другою дружиною

“Нас нічого не зв’язувало і ми розлучилися. Я вважаю, що сьогодні багато чоловіків і жінок мучаться одне з одним. Краще розлучитися, розійтися і бути щасливим”, – вважає Поплавський.

Сьогодні співочий ректор не сумує за колишній, а вважає, що обидва рази зробив абсолютно правильний вибір. Зараз він почувається дійсно щасливим.

Схожі статті