Віталій Козловський показав свій огірок, а фанатки не можуть відірвати погляд: “Можна доторкнутися?”

Відомий український співак Віталій Козловський є безумовним улюбленцем жінок. Віддані фанатки відвідують кожен концерт кумира, а також з нетерпінням чекають на нові фото зірки у соціальних мережах. Цього разу артист особливо ощасливив аудиторію та показав свій огірок.

Слава прийшла до Віталія Козловського на початку нульових після перемоги в талант-шоу “Шанс”. Талановитий виконавець одразу підкорив публіку своїми вокальними даними, а також чаруючою харизмою, не кажучи вже про зовнішню привабливість. Втім, попри все це він досі не одружений і бездітний, хоча про сім’ю мріє.

В репертуарі Козловського є пісні про любов, та власне особисте життя співак вирішив тримати у таємниці після того, як одного разу обпікся зайвою публічністю. Гіркий досвід Віталію подарувала екс-учасниця романтичного проєкту “Холостяк-5” Раміна Есхакзай, нині відома як інтерв’юєрка.

Віталій Козловський та Раміна Есхакзай
Колишня наречена Віталія Козловського Раміна Есхакзай

Дівчині вдалося закохати в себе артиста після зйомок його кліпу на пісню “Отпускаю”. Пара збиралася одружитися, а про освідчення вони повідомили одразу після того, як Раміна сказала “так”. Дуже скоро ідилію у стосунках змінили взаємні звинувачення одне одного, тож до весілля справа не дійшла. Саме після цього Козловський тримає особисті подробиці при собі.

Чи вільне наразі серце Віталія – невідомо, однак йому приписують роман з концертною директоркою Юлією Бакуменко. Вони співпрацюють вже не перший рік. Ба більше, нещодавно виконавець публічно назвав жінку “своєю людиною” та заявив, що збирається провести з нею усе життя, але не уточнив – професійне чи не тільки.

Відволікти аудиторію від подібних чуток зірка вирішив доволі екстравагантним фото, на якому буквально показав свій огірок, і не один.

Віталій Козловський став жінкою
Віталій Козловський показав свій огірок

Так, в Інстаграмі Віталія Козловського з’явилася світлина з банкою консервованих огірків. Він міцно тримає закрутку та широко усміхається, а обтягуюча кофтина вигідно підкреслює спортивну фігуру співака.

“Тримайте себе в руках”, – підписав кадр артист.

Шанувальниці не пошкодували компліментів у коментарях:

  • “Молодець, що тримаєш форму. Не можу відірвати погляд”;
  • “Віталік, не можу! Біцепс суперовий, можна доторкнутися?”;
  • “Нічого собі біцуха! Тут огірочки відходять на задній план”;
  • “Люблю солененьке. Гарний хлопчик”, – пишуть підписниці.
Фанаткам сподобався огірок Віталія Козловського
Фанаткам сподобався огірок Віталія Козловського

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".