У Тіни Кароль підкосилися ноги прямо під час виступу: зірка не втрималася і рухнула всією вагою на балет

Неймовірна співачка Тіна Кароль завжди знає, як вразити свого фаната. Втім навіть у такої яскравої зірки бувають несподівані проколи під час виступів. Знаменитість не втрималася під час чергового концерту та впала прямо на своїх танцюристів. Як вийшла з неприємної ситуації артистка – дивіться далі у матеріалі.

Тіна Кароль – одна з найдосвідченіших артисток сучасності. Зірка 15 років виступає на сцені під своїм псевдонімом, а до цього її знали на різних конкурсах, як Тетяну Ліберман. Номери співачки – це справжнє шоу, мікс музики і танцю.

Вагітна Тіна Кароль стане матір'ю вдруге
У Тіни Кароль підкосилися ноги прямо під час виступу

Якщо раніше зірка була більш статичною на сцені й навіть виступала сидячи у кріслі, то зараз вона віддає перевагу ефектним танцювальним номерам. Динамічна й легка, вона інколи не може впоратися з драйвом і власною енергією. На концерті в Одесі вона не втримала рівновагу і впала на прямо перед глядачами.

Вже не вперше таке відбувається зі знаменитістю. Найбільш травмуючими для неї є репетиції. Зірка має відпрацьовувати рухи у спеціальному танцювальному залі. Інколи через велику кількість занять підлога стає більш ковзкою і утримати рівновагу стає дедалі складніше. Ось одне з тренувань, де Тіну вронили додолу.

Втім співачка зовсім не засмучується через свої невдалі проби номерів і танців. Піднімається Кароль завжди з посмішкою, а її хореографи не чують неприємних слів у свій бік.

Момент падіння Тіни Кароль на репетиції

Чому зірвалися гастролі Тіни Кароль у 2021 році?

Навесні цього року на честь 15-річчя на сцені співачка планувала вирушити у великий тур містами нашої країни. Хотіла почати із Західної України. Та пандемія і карантин не дали їй змоги порадувати глядачів своїми піснями. Натомість зірка взялася активно за оновлення репертуару.

Кароль натякає, що образ вічної вдови – це не про неї. Вона вже готова до змін, але все одно пам’ять про коханого Євгена Огіра буде вічно берегти у серці.

Схожі статті