Олег “Фагот” Михайлюта зізнався, чому ненавидить Фоззі, з яким співає впродовж 20 років: “Приросла корона”

Член музичного гурту "Танок на Майдані Конгo" Олег Михайлюта дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповів про стосунки всередині колективу, зокрема з Фоззі, який співав поряд з ним на сцені впродовж довгих 20 років. Що відбувається між старими друзями?

Історія популярного українського музичного гурту “Танок на Mайдані Конго” триває вже на протязі 30 років. Кращі друзі Олег Михайлюта та Олександр Стдоренко, які виступають під псевдонімами Фагота та Фоззі відповідно, зуміли побудувати успішну творчу кар’єру, але на відміну від своїх колег, зберегли і дружбу.

Олег “Фагот” Михайлюта зізнався, чому ненавидить Фоззі

Втім, Фаготу довелося дечим поступитися, щоб не розсваритися з приятелем. Наприклад, він більше не грає у футбол.

Олег "Фагот" Михайлюта
Олег “Фагот” Михайлюта зізнався, чому ненавидить Фоззі

“Я ненавиджу Фоззі під час гри. На полі він стає просто божевільним. Він кричить на суперників, кричить на гравців зі своєї команди. Кожен із нас – центр всесвіту, до кожного певною мірою приросла корона. Але при цьому ми розуміємо: іноді її треба зняти та послухати друга”, — розповів Фагот в інтерв’ю “Випы и Топы” на каналі “2+2”.

Однак, це абсолютно не стосується реального життя та співробітництва хлопців. Коли мова йде про дружбу та творчість, вони завжди в одній команді, і місця для ненависті або недоброзичливості просто немає.

Фагот і Ольга Навроцька
Олег “Фагот” Михайлюта зізнався, чому ненавидить Фоззі

Журналісти не змогли пройти повз теми шлюбу, важливість якого Олег Михайлюта заперечує. У стосунках з Ольгою Навроцькою музикант так і не дійшов до готовності побратися з обраницею. Співак дав доволі чітко і лаконічну відповідь: він не вважає обов’язковим зв’язувати себе з коханою жінкою офіційно, а якщо хтось вважає це неправильним, то його чужі висновки просто не стосуються і не хвилюють.

Схожі статті