Михайло Поплавський заявив, що жінки мають поратися по хаті, а багаті чоловіки старими не бувають (Відео)

Михайло Поплавський - український шоумен та найспівочіший ректор країни. Сьогодні артист не лише керує столичним університетом культури та дає концерти, а й активно веде соціальні мережі й навіть входить у п'ятірку найпопулярніших вітчизняних блогерів. Проте його контент деякі жінки називають образливим.

Михайло Поплавський у свій 71 рік зумів не лише побудувати яскраву кар’єру артиста, а й з легкістю підкорює сучасні технології. Шоумен веде особистий блог у мережах Тік Ток та Інстаграм, де за ним слідкують мільйони підписників. Своїх прихильників Михайло Михайлович регулярно радує новими відео та фотографіями.

Ректор університету культури обожнює творити контент разом зі своїми студентками. Більшість з публікацій мають жартівливий характер і сценарій, однак все ж деякі ролики обурюють користувачів мережі, особливо жінок.

Одне із таких відео Поплавський опублікував рік тому, на ньому шоумен заявляє, що “багаті чоловіки старими не бувають”, після чого до нього підходять дві молоді дівчини у красивих вечірніх сукнях.

@poplavskiy.m

Батько поганого не порадить 😎 #Поплавський #Поради #Мотивація

♬ оригинальный звук – Михайло Поплавський

Сам Поплавський зізнається, що таким чином він не вважає, що усім жінкам потрібні лише гроші. Своїм контентом він просто прагне популяризувати свій університет і, звісно, власний бренд та свою персону:

“Це є образ. Це є імідж. Це є репутація. Це є привернення уваги до університету культури й до мене особисто. Це піар-проєкт, який працює”, – розповів Михайло Михайлович у новому інтерв’ю для проєкту “Кава з перцем”.

У розмові він також згадував свою другу дружину Людмилу, з якою розлучився ще в 2009 році. На питання, чим зараз займається жінка, артист розповів, що колишня сидить вдома та виховує онука:

“Жінки є жінки. Жінка створена, щоб тримати сімейний очаг”.

Михайло Поплавський з другою дружиною
Михайло Поплавський з другою дружиною

Ректор київського університету культури впевнений, що його висловлювання та відео жодним чином не можуть образити жінок – все, що він робить має виключно розважальну мету.

Схожі статті