Нова дружина Святослава Вакарчука засвітила талію на пляжі: форми, як у молодої – наче не народжувала (ФОТО)

Цього року життя Святослава Вакарчука перевернулося на 180 градусів: народився син. Одразу мережа почала шукати сліди появи нової жінки у життя музиканта, адже з першою дружиною Лялею він розлучився дуже несподівано та швидко. Нова потенційна обраниця виявилася ще тою штучкою.

Поки соліст гурту “Океан Ельзи” пізнає перші радощі батьківства. Маленький синочок народився у музиканта та його таємної дружини. Зі своєю офіційною обраницею Лялею, Святослав порвав стосунки. У мережі звернули увагу, що потенційно жінкою, яка подарувала дитину зірці, може бути молода продюсерка Євгенія Яцута.

Нова дружина Святослава Вакарчука засвітила талію на пляжі

Прихильники припустили, що знаменитості можуть бути вже рік разом. Відомо, що саме Євгенія знімала кліп “В небо жене” для українського рокера. Згодом після того, як всі кадри було відзнято, таємна дружина Вакарчука показалася на публіці, на фестивалі “Молодість” з округлим животиком. Ніхто тоді навіть і не запідозрив, що вона може носити під серцем сина легенди українського рок-н-ролу.

Сама ж жінка взагалі вирішила утримувати від коментарів на тему свого особистого життя. Навіть прес-служба Святослава просила сторонніх не чіпати його стосунків з жінками. Втім,  натура Яцути все одно готова підігрівати інтерес фанатів.

На своїй сторінці у фейсбуці рудоволоса продюсерка показала свою талію на пляжі. Фото виглядає дуже живим, можлива обраниця лідеру “Океану Ельзи” у процесі не позує, а просто посміхається на камеру. Жінка підписала, що знимок зроблено з нею у Каннах у 2014 році.

Нова дружина Святослава Вакарчука засвітила талію на пляжі

Відомо, що у потенційної обраниці Вакарчука вже є старша дитина. Це донька. Дівчинка дуже схожа на маму: така ж рудоволоса і кучерява.

Нова дружина Святослава Вакарчука засвітила талію на пляжі

Сама Євгенія приділяє час не лише кар’єрі, бізнеси чи материнству, вона показує своїми дописами, що багато подорожує та дуже любить це діло. Втім, ще щонайменше три найближчі роки – їй не до подорожей.

Схожі статті