Травесті-діва Монро вперше показала, як виглядала 20 років тому до перевтілення в жінку: чоловік Олександр

Монро стала першою в українському шоу-бізнесі, хто відкрито заявив про себе, як про трансгендерного артиста. Зірка полюбляє яскраві образи, не боїться осуду з боку публіки і не соромиться різких висловлювань. Цього разу травесті-діва вперше показала, як виглядала до перевтілення в жінку.

Монро вигідно відрізняється від багатьох інших артистів відкритістю у спілкуванні з шанувальниками, яка безумовно підкуповує. Тож і про своє “чоловіче” минуле вона згадує з легкістю.

Так, у програмі “Неймовірна правда про зірок” знаменитість показала світлину 1999 року, зроблену на її першому виступі в образі травесті-діви. Довгий час Монріта нікому не показувала це фото, оскільки вважала, що виглядає “страшненько”. Втім, саме тоді вона себе віднайшла.

Монро на своєму першому виступі в житті
Монро на своєму першому виступі в житті

Ввечері героїня статті натхненно давала концерти, а вдень навчалася у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка на спеціальності хімія високомолекулярних сполук. Туди Монро переконала вступити мама, оскільки їй завжди легко давалася хімія, тож вона дипломований хімік-магістр.

Перші фото травесті-діви Монро після перевтілення
Перші фото травесті-діви Монро після перевтілення

На студентському квитку майбутньої артистки красувалося фото Олександра Федяєва – так Монрітту звали при народженні. За словами зірки, з нею вже тоді знайомилися чоловіки, а приховувати своє справжнє життя від однокурсників вдавалося не завжди:

“Коли я почала виступати, я закінчувала о 4 годині ранку, а о 8:20 мені треба було на пари. Я наївно думала, що ніхто не бачить у мене залишки косметики. Тобто все всі розуміли, все всі знали, але до честі моїх одногрупників і викладачів, ніхто не поставив ні одного питання. Жодного разу ніхто не пробулив”, – згадує Монро.

Як травесті-діва Монро виглядала до перевтілення в жінку
Як Монро виглядала до перевтілення в жінку
Як травесті-діва Монро виглядала до перевтілення в жінку
Як травесті-діва Монро виглядала до перевтілення в жінку

За це травесті-діва досі дуже вдячна і з теплотою на душі згадує ті часи:

“Не дивлячись на вимоги суспільства відповідати, у мене було дуже класне дитинство”, – підсумувала артистка.

Схожі статті